Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek? Elegem van már.

Mihez kezdjek? Elegem van már.

Figyelt kérdés
Nincs semmim, nem tudok elhelyezkedni, nem tudok elköltözni a feszültségből, már egy lelki roncs vagyok. Szeretnék boldog lenni, de egyszerűen nem akar összejönni. Mihez kezdjen ilyenkor az ember?
2012. jún. 15. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Én külföldre mennék. Itt nincs semmid, azaz nincs mit veszítened. Megpróbáltál boldogulni, de nem ment. A válasz számomra kézenfekvő.
2012. jún. 15. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Ennyi infóból k-vára meg is tudjuk mondani...
2012. jún. 15. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban.
2012. jún. 15. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
kedves első a semmivel külföldre menni nagy butaság.
2012. jún. 15. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok nem hinném, hogy butaság, nekem bejött. Most törlesztettem a lakásom utolsó részletét.

Itthon sincs semmije, mit veszíthet? Én csak nyertem rajta. Itthon nem becsülték meg a munkám, pedig diplomás vagyok, senkinek nem kellettem, még minimálbérért se nagyon. Kétségbeejtő, hogy a saját hazámban így éreztem. Kimentem, egy repjegyre valóm volt, meg 1 hét legolcsóbb, legputribb panzióra valóm. Jelenleg cégem van. Nem volt könnyű, de jééé, sikerült. Nem vagyok fehér holló, más is volt így ezzel.

2012. jún. 15. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

1 és 5. Ugyan áruld már el, hogy MIT csinálsz külföldön, HOL külföldön és mennyi volt a repüljegy meg panzióra pénz, amennyivel kimentél.

Ugyanis - már régen külföldön élek, de ilyen karriert még az itteniek sem tudnak csak úgy összehozni, vagy sok KEZDÖTÖKE kell hozzá, vagy pedig alvilági módszerekkel lehet elérni.

2012. jún. 15. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

Külföldön sincs kolbászból a kerítés. Hiába megy ki, ha ott sem tud elhelyezkedni, ugyanúgy b.szhatja, sőt, egy idegen országban még kiszolgáltatottabb.

Én azt javasolnám, hogy érd be azzal, ami lehetőség kínálkozik - tehát például vállalj el alkalmi munkát is, vagy mekiben dolgozni, vagy bármi. Lehet, hogy "alja munka", de munka és pénzt keresel vele. Olyan nincs, hogy sehová sem kellesz. Ott keress ajánlatot, ahol van esélyed.

Amúgy pedig, ha férfi vagy, vonulj be katonának a honvédségbe. Ott nem lesz pénz problémád, és otthon sem kell lenned. Legyél hivatásos katona. Ha jól csinálod, onnan feljebb is juthatsz.

2012. jún. 15. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
56%

Nigériában élek... igazából szerintem mindegy mennyi volt a panzió meg a repjegy, a lényeg, hogy tényleg az volt az összvagyonom.

Sajnos ez a magyar hozzáállás, hogy ha neked nem sikerült, akkor másnak se, mert biztos nem leleményesebb vagy ötletesebb, mint te. A szállodaiparban helyezkedtem el, és egy újfajta informatikai programot mutattam ott ami a foglalásokat, reggeli, törölköző igényléseket, jóformán mindent kezel, viszonylag egyszerűen. Röviden ennyi. Húú, ez tényleg nem létezik.... Pff... Szánalmas...

2012. jún. 15. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Kulfoldi munka, itt magyarorszagon nagyon nehez kulfoldre menni dolgozni, penz kell hozza es ha valakinek van az meg felhet hogy becsapjak pl egy irodanak kifizeti amit ker munka meg semmi.

Erdelybe az idosebb emberek is mennek Spanyolo.ba narancsot szedni, Nemeto.ba epret szedni, Olaszorszagba idoseket gondozni stb stb. es szinte egy forintjukba sem kerul ( az elso fiz.bol kell valamit adni+a munkaltato fizet a kozvetitonek. a lengyelek meg egymast segitve foglaltak el :) angliat. csak magyarorszagon minden nehezebb mint mashol

2012. jún. 15. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves 6os, személyeskedés nélkül ÉN az eszemmel értem el azt, amit elértem. Igazából a programomat ma már Magyarországra is megvették páran, azt a programot, amit anno senki nem akart itt (iga, hogy azóta sokat finomítottam rajta)hiába "házaltam vele".

Kikérem magamnak ezúton is az alvilági módszerezést, lehet te azzal jutsz csak vagyonhoz, én a kreativitásommal, illetve azzal, hogy felismerem a piaci réseket.

Irigy vagy igaz? ;)

2012. jún. 15. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!