A szeretetet a férfiak miért kilókban mérik?
Elmondom miket mondtak eddig rólam a férfiak, akikkel próbálkoztam:
Gyönyörű az arcod, olyan kedves vagy, nagyon szép a hajad, tiszták a szemeid, izgatóan asszonyos vagy...
a belsőmről: kedves, őszínte, okos-művelt, jólelkű, tiszta szívű, jó velem beszélgetni etc...
Akikkel eddig randiztam, mindegyik agyondícsért. Többen mondták, hogy pont ilyen lány kell nekik és érzik, hogy velem milyen jól megértenék magukat...
De van egy gond. Az, hogy testes vagyok.
(Nem ormótlan, nem szétfolyó trampli, éppen csak nem sovány. Széles a csípőm, nagyobb a fenekem, vastagabbak a combjaim. De arányos és formás vagyok.)
...és ezért már nem is számít, hogy milyen kedves vagyok, mennyire jó velem együtt lenni...sajnálják, nekik sovány lány kell.
Hazugság minden. Ássam el magam. Hiába alig eszem, hiába sportolok napi rendszerességgel, sovány én sosem leszek.
A pláne egyébként, hogy én nem az Adoniszokat keresem. Akik bennem a túlsúlyt kritizálják, legtöbbször nálam jóval nagyobb fölösleget cipelnek. Nekem eszembe sem jut a férfit a kilóin keresztül megítélni. A legkevésbé sem érdekel, ha pocakja, ha nagy melle, ha tokája van.
Visszafelé mégis ezt kapom.
A barátnőim csak annyit mondanak, hogy "Mit vársz? Ők pasik."
Ez tényleg csak ennyi? Csak akkor lehet szeretni egy lányt, ha karcsú?
Valami más lesz ott a hiba, mert egyrészt ha randiig eljutottatok, akkor már tisztában voltak az adottságaiddal.
Másrészt kapásból 6 olyan testesebb nőismerős jutott az eszembe, akinek nincs gondja párkapcsolati téren a súlyával, pedig közülük kettő kifejezetten az elfolyós kategória.
Nem tudom, hány éves vagy, de nekem egész más a tapasztalatom. Lehet, hogy azért, mert nem foglalkoztatnak olyan férfiak, akiknek nem jövök be: tehát eleve akkor látom meg a férfiban a férfit, ha érzékelem részéről, hogy érdeklődik irántam nőként. És nem kevés ilyen van...
És engem ne méregessenek össze senkivel, ha vékony nőt akar valaki, akkor kezdjen olyannal... ha meg én kellek, akkor így kellek, ahogy vagyok! Persze tudok fogyni - valamennyit - de nádszál sosem leszek, egyszerűen nem vagyok olyan alkat, a kor, a terhességek bizony rendesen átalakítják a nő testét.
Azért írtam, hogy számít a kor is, mert nekem a harmincas-negyvenes korosztálynál van tapasztalatom, és azt látom, hogy ők már nem "felületesek", nekik többet ér a nőiesség és a kisugárzás. Persze vannak itt is kivételek, de, amint írtam, velük nem foglalkozom. :)
Nekem is van egy barátnőm, aki ugyanazokkal a problémákkal küzd, mint te. Annyira szeretném megérteni a problémáját, de nem megy. Ismeretségi körömben nekem is nagyon sok olyan nő van, aki testes, túlsúlyos és mégis boldog párkapcsolatban él. Sőőőt olyan is van aki cingár pasival. Nekik miért sikerül? Nektek miért nem? Én is mindig azt mondom neki, amit az első válaszoló írt,hogy tuti nem a fölös kilókkal van a gond. Ezt csak ti beszélitek be magatoknak, mert ti ezt a problémát látjátok a legégetőbbnek.
Szerintem fogadd el magad őszintén olyannak, amilyen vagy és más okot keress.
Érdekes dolgokat vetettél fel, kb ugyanígy vannak velem is, és kb így nézek ki. Kissé husis szép arcú, barátságos, jó humorú vidám nő. Nekem másfél éve van barátom, és tudod mitől rettegek MÉG MINDIG? Hogy emiatt dobbant :/ az előző barátnői, meg akiknek csapta a szelet, akivel először lefeküdt stb azok szinte csont soványak voltak, mutatok példát kb milyenek.
Bal szélső:
Én meg inkább a jobb szélső...
És mindig mondja hogy mennyire tetszek neki stb, meg nem érdeklik a vékonyak, mert kint van a bordájuk és az szerinte csúnya, meg eléggé cicipárti szóval... de nem tudom annyira félek... Én vagyok az első husi barátnője. Totál megértelek, bocs, hogy nem tudok segíteni
Keresek...
Csak épp tegnap kaptam egy pofont. Társkeresőn ismerkedtem meg valakivel. Három hétig naponta 3-4 órát beszéltünk Skype-on, küldtem neki fényképeket.
Úgy jött a randira, hogy én vagyok neki az igazi, mert mindenben összeillünk. Aztán amikor meglátott, mondta, hogy a fényképek alapján sajnos nem tudott jól megtélni. Konkrétan azt mondta, hogy vérzik a szíve, de sajnos neki sovány lány kell.
Milyen más okot keressek?
Szia!
Kamuduma!Én a rámásabb lányokat kedvelem,de ez csupán ízlés kérdése!
Aki pedig téged kritizál a formád miatt,az tulajdonképpen önmagát kritizálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!