Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogos a sértődésem, vagy csak...

Jogos a sértődésem, vagy csak túlzottam felnagyítom a dolgot?

Figyelt kérdés
Egy munkatársnőm, akivel jóban is vagyunk (voltunk?) azt hazudta, hogy az ő ötlete volt egy dolog, ami igazából az én ötletem volt. Simán hazudott az orrom előtt a főnöknek, hogy ő mondta, hogy a tipp, ami végül az aktuális meló megoldása volt, tőle származik (mellesleg ügyesnek is lett titulálva az ÉN ötletem miatt). Nagyon rosszu esett, mert TŐLE nem vártam volna ezt.
2012. aug. 2. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Jogos a sértődésed,csak mond meg a csajnak is,hogy tudja.Annak semmi értelme,hogy ha te duzzogsz ő meg nem érti miért.
2012. aug. 2. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Mondhattad volna a főnök előtt hogy a Te ötleted. Ki kellett volna nyitnod a szádat.

Beszéld meg vele.

2012. aug. 2. 22:53
 3/7 aya26 válasza:
Ki kellett volna állnod magadért... miért hallgattál? Amúgy teljesen jogos, beszélned kéne vele, és az sem lenne rossz, ha a főnöknek bevallaná, bár az ilyen embereknek sajnos nem szokásuk. Sajnos minden munkahelyen vannak ilyenek.
2012. aug. 2. 22:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez az egyik legnagyonn bajom: nem tudom megmondani, ha nem tetszik valami. Meg nemet sm tudok mondani, még ha az a saját terveimet is borítja fel.. De már gyakorolok, próbálom megtalálni az egyensúlyt ezekben a dolgokban is.
2012. aug. 2. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha az aktuális helyzetben állsz kukán, utána már hiába háborogsz. Most is ő lett megdícsérve,te forronghatsz ítéletnapig, ő meg röhög a markába. Ki kell nyitni a szád.
2012. aug. 2. 23:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy egyik napról a másikra ennek elsajátítása, mert még egyik végletből a másikba esnék.. És kreténné válhatnék, ahelyett, hogy határozottá..ha érted.
2012. aug. 2. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet, egy verseny.
2012. aug. 2. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!