Jogos a sértődésem, vagy csak túlzottam felnagyítom a dolgot?
Figyelt kérdés
Egy munkatársnőm, akivel jóban is vagyunk (voltunk?) azt hazudta, hogy az ő ötlete volt egy dolog, ami igazából az én ötletem volt. Simán hazudott az orrom előtt a főnöknek, hogy ő mondta, hogy a tipp, ami végül az aktuális meló megoldása volt, tőle származik (mellesleg ügyesnek is lett titulálva az ÉN ötletem miatt). Nagyon rosszu esett, mert TŐLE nem vártam volna ezt.2012. aug. 2. 22:51
1/7 anonim válasza:
Jogos a sértődésed,csak mond meg a csajnak is,hogy tudja.Annak semmi értelme,hogy ha te duzzogsz ő meg nem érti miért.
2/7 anonim válasza:
Mondhattad volna a főnök előtt hogy a Te ötleted. Ki kellett volna nyitnod a szádat.
Beszéld meg vele.
3/7 aya26 válasza:
Ki kellett volna állnod magadért... miért hallgattál? Amúgy teljesen jogos, beszélned kéne vele, és az sem lenne rossz, ha a főnöknek bevallaná, bár az ilyen embereknek sajnos nem szokásuk. Sajnos minden munkahelyen vannak ilyenek.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez az egyik legnagyonn bajom: nem tudom megmondani, ha nem tetszik valami. Meg nemet sm tudok mondani, még ha az a saját terveimet is borítja fel.. De már gyakorolok, próbálom megtalálni az egyensúlyt ezekben a dolgokban is.
2012. aug. 2. 22:57
5/7 anonim válasza:
Ha az aktuális helyzetben állsz kukán, utána már hiába háborogsz. Most is ő lett megdícsérve,te forronghatsz ítéletnapig, ő meg röhög a markába. Ki kell nyitni a szád.
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy egyik napról a másikra ennek elsajátítása, mert még egyik végletből a másikba esnék.. És kreténné válhatnék, ahelyett, hogy határozottá..ha érted.
2012. aug. 2. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!