Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tényleg felnagyítom a saját problémáimat?
Van egy 6 hónapos kislányom, most költöztünk a saját lakásunkban, de én mégis boldogtalan vagyok. A férjemet 3 hete kérem, hogy vegyen ki 1 nap szabit, ezt csak úgy tudta megtenni, hogy csak fél napokat tudott kivenni. Fontos a munkája (állítása szerint). Reggel fél 8-kor megy el itthonról, és kb 17-18 között jön haza. Amikor haza jön általában segít mindenben, de én akkor is keveselem az együtt létünket.
Eléggé elhagyja magát, ápolatlan, és havi 1* szexelünk.
Szavahihetetlen, ha megigéri, hogy mikorra jön haza, mikor indul el a munkahelyéről, akkor szinte soha nem úgy van. Jah és állandóan telefonon is zaklatják a munkahelyről.
Kérlek, segítsetek, hogy valóban felnagyítom a dolgokat?
Nem nagyítod fel, de mindenképp beszélned kéne a pároddal az érzéseidről.
Szerintem stresszes lett a gyermek miatt, és keményen akar dolgozni, hogy a gyerek ne szenvedhessen hiányt.
Az lenne a legjobb, ha a gyermeket letudnátok rakni a nagyiéknál, és hétvégén, vagy amikor szabadnapja van,azt a napot egymásnak szentelnétek, és elmennétek kirándulni vagy valami romantikus dolgot csinálnátok.
Hetvegen is dolgozik? Mindennap kell neki menni?
Persze hogy dolgozik, ez teljesen ertheto. Te pedig unatkozol otthon, egyedul vagy, unod a haztartast, babazast (csak). Keress baratnoket, most jon majd a jo ido lehet nagyokat setalni, beszelgetni. Vidd a babadat uszni, tornara, babas foglalkozasokra.
Miert apolatlan a ferjed, ezt nem ertem. Es a szexet sem. Ez furcsa. Ezt nem tudom miert van igy.
Beszelj vele, kerd, mondd el a gondodat, es nyaggasd, hogy apolt legyen, toltson veletek minel tobb idot, gondolom a babat o is akarta. De azert hagyd, had dolgozzon!!
Kettéválasztanám a dolgot.
Az ápolatlanság és nem szexelés probléma.
De ott nem látok semmi különöset, hogy fél 8-kor megy el otthonról és 5-6-kor jön haza. A legtöbb ember ennél tovább van munkában/utazik. És sokakat hivogatnak otthon. Sok embert hétvégén is. Esetleg be kell mennie.
Örülj, hogy van munkája. Ezért ne zaklasd. Gondolj bele dolgozik és még a szemére vetik ezt. Csinálj magadnak programot, baba-torna, barátnők, Neked is önálló életet kell élned.
21.47.: én felpontoztalak:) Nem értem én se ezeket az embereket....
Amúgy meg lehet, hogy tényleg van valami a férjeddel, ez így nem normális. Próbáld meg megbeszélni vele. Adj neki időt hátha változik. És végső esetben ha nem tesz semmit akkor ....gondolom te is tudod!Sok sikert!
Köszönöm szépen a pozitív válaszokat. Beszéltem a férjemmel, és kompromisszumot kötöttünk. Ő is változtat magán, meg én is változtatok magamon. Nem leszek házisárkány :)
Egyébként nem én pontoztalak le benneteket, mindenkinek a válaszában találtam hasznosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!