Mennyire veszélyes Pest nappal?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok vidéken lakok,az Andrássy útnál dolgozok holnap megyek először egyedül félek a metrózástól a Deák tér és a Déli pálya udvar mennyire veszélyes?2012. aug. 2. 22:21
1/5 anonim válasza:
A Délinél vannak érdekes arcok, egyszerűen ne állj le senkivel és nem lesz gond. Forgalmas helyek, nem fognak elrabolni vagy hasonlók, maximum szórólapot tukmálnak rád.
A Deákon és az Andrássyn mindig van élet.
A metrón pedig nem fog semmi atrocitás érni, több, mint 10 éve metrózom, túl forgalmas hely az ahhoz, hogy valaki komolyan balhézzon.
Amúgy ne úgy képzeld el Pestet, mint mondjuk a Helyszínelőket, hogy minden este 3 sarkonként találni egy erőszakos halált halt hullát.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most egy kicsit megnyugodtam :))
2012. aug. 2. 22:34
3/5 anonim válasza:
Nem kell félni. Én Budapest egyik legrosszabb környékén dolgozom, eleinte nagyon féltem, de semmi sem történt velem az elmúlt 2 évben amíg arrafelé közlekedtem. Pedig nem sokkal vagyok idősebb nálad. Szóval nyugi.
4/5 anonim válasza:
Nem veszélyesebb, mint bármilyen más hely.
5/5 anonim válasza:
Nappal nem kell félned, éjjel is csak bizonyos helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!