Budapestnek melyek a legveszélyesebb részei, kerületei?
nyugati+keleti mennyire az? mik szoktak történni?
valaki meséljen, úgy izgat ez a téma:))(mármint, hogy érdekes)
Én budai lakos vagyok és mindig úgy intézem a dolgaimat hogy ne kelljen a pesti részre átmennem.Nem véletlenül.
Nem szeretem a pesti részt.És nem csak a közbiztonság miatt hanem ott az emberek olyan savanyú képet vágnak állandóan , mint valami gyászmenet , sehol 1 mosoly.
Itt Budán jóval másabb.
Amúgy én a Semmelweisre szeretnék jelentkezni majd jövőre, az pedig a VII. kerületben van :/ de az egyetem fontosabb, majd vigyázok magamra. Amúgy sok itt a roma? Több mint nyiregyen?
18/L
Bocsi, én nem vagyok valódi pesti, de egy darabig ott laktam, meg most nem olyan régen voltam fent pár napot, de nekem olyan fura, hogy mondjuk a Keleti környéke gázos lenne. Jó, hát nem a legtisztább, meg zsúfolt is, meg sokan jönnek lejmolni, de én ott még soha nem féltem senkitől, pedig lány vagyok. Amikor ott laktam, mindössze 19 voltam, egyedül mentem fel dolgozni, de én halál lazán járkáltam a Blaha és a Keleti között akár éjjel is, mert arra vitt az utam hazafelé meló után. Igaz, én a VII. kerületben laktam, nem a VIII.-ban, de ha most kéne a fővárosba költöznöm, ma se mennék máshova lakni, csak oda vissza, annyira szeretem azt a környéket.
Belegondolva, én egyetlen egy dologtól tartottam, azokon a helyeken, ahol tömeg van és nagy a zsúfoltság, hogy valaki belenyúl a táskámba, vagy nemes egyszerűséggel az egész táskámat lekapja rólam, de ilyen helyeken nem árt jó erősen fogni, aztán ennyi. De a zsebesekre akkor is figyelek, ha nem a fővárosban vagyok, csak simán egy olyan helyen, ahol tömeg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!