Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt a legveszélyesebb...

Mi volt a legveszélyesebb dolog, amit eddig kipróbáltál?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 12:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Elengedett kézzel ültem a budin.
2011. jan. 26. 12:15
 2/25 A kérdező kommentje:
Az tök jó, ügyes vagy!
2011. jan. 26. 12:17
 3/25 anonim ***** válasza:
86%

Vezettem. Mérleg:

- a kocsi nem köttöpályás, így villamossínen nem megy

- a tükör és a szemetes közül a szemetes az erősebb

- hátsó kerék meghajtású autó saját erőből nem jön ki a vízelvezetővel, ha mindkét hátsó kerék a levegőben pörög

- ha az utasok közben füvet szívnak és a hideg miatt fel van tekerve az ablak, akkor egy idő után nagyon le tudja kötni az ember figyelmét az autópálya felett elhaladó repülőgép lámpája

- a Suzuki nem tud hosszabb távot 180-al menni, mert elszakad az ékszíj

Egy női sofőr.

2011. jan. 26. 12:20
 4/25 anonim ***** válasza:
49%
*vízelvezetőBŐL
2011. jan. 26. 12:21
 5/25 anonim ***** válasza:
82%
Egyedül mentem haza részegen, sötétben, ami azért eléggé kockázatos, lévén nőnemű vagyok. Egyszer fordult elő, totál véletlen rúgtam be, nem gondoltam, hogy az a pia ennyire erős, de nagyon ízlett, azt hittem olyasmi erősségű, mint a bor. Hát, erősebb volt. Reggel meg imádkoztam, hogy jó házban ébredjek fel. :D Így utólag már nevetek a sztorin, de néha még mindig megijedek, amikor eszembe jut :D
2011. jan. 26. 12:22
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
És még le is húztam!
2011. jan. 26. 12:22
 7/25 anonim ***** válasza:
Amit egy távoli ismerősöm próbált ki: részegen kocsiba ülni és forgalommal szemben felhajtani az autópályára. Nem élte túl.
2011. jan. 26. 12:24
 8/25 tetris ***** válasza:
100%

Vadvizi evezés Kanadában. Amikor beültünk a kenuba, térdig ért a víz, és alig volt sodrása. Na, gondoltam, ilyen körülmények között én is tudok vadvizi evezni. (50-es dagi nő)

A kanyar után már több méter mély volt, és úgy zuhogott, mint a Niagara. Én meg nem nagyon tudok úszni.

Ki se tudtam evickélni a partra, mert olyan erősen vitt a víz. Még jó, hogy kötelező volt felvenni a mentőmellényt, meg a sisakot.

Ha az nincs ratjam, tuti fix, hogy megfulladok. Még életemben nem paráztam úgy, mint akkor.

És a víz jég hideg volt!

2011. jan. 26. 12:29
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Szintén vadvízi evezés, csak Szlovéniában. A partról korábban már mutogattak egy szakaszt, azon belül egy konkrét sziklát, amit azért hívnak Torok-sziklának, mer fordított L alakú és az örvény sok embert beszívott már alá, kevesen jöttek ki élve.

Nekem sikerült a szikla előtt vízbe borulni és beszorulni a szikla (és vízszint) alá. Gondolom max fél perc lehetett, nekem óráknak tűnt, mire kidobott a víz a szikla alól. Utána pár km-t vitt a víz, mert a fiúk söre is kiborult a csónakból és először azokat mentették, utána engem...

2011. jan. 26. 12:32
 10/25 anonim ***** válasza:

Hát egyszer autót szereltünk és elkezdtünk inni délután 4 körül. Este 7-kor már nehezen ment a beszéd, azt hazudtam a barátnömnek, hogy álmos vagyok, megyek aludni.

Egy józan volt köztünk. Tisztázatlan körülmények között valahol megfürödtem és a jelek szerint otthon is jártam, mert átöltöztem elegánsabb ruhába.

Emlékszem egy benzinkútra, ahol megtámadott minekt egy vizsla, majda következö emlékem, hogy siófokon egy hotel parkolójának a közepén hugyozok.

Emlék foszványaim vannak, hogy voltunk diszkókba, meg akrtak verni minket, de nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, mert magunktól összeestünk minden 3. méter után. Egy biciklis csajnak rácsaptam a seggére, utána megismerkedtünk vagyis próbálkoztunk.

Volt valami hely, ahol táncoltunk és egyszercsak elfogyott a talaj és már húztak is ki a vízböl.

Hazafelé útból csak arra emlékszem, hogy hánytam egy benzinkúton és el akartam lopni egy bóját.

Másnap délelött 10-kor ébredtem fel egyik ismerösöm kertjében lévö hajó hálokabinjában.

Kemény volt.

2011. jan. 26. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!