Mi volt a legveszélyesebb dolog, amit eddig kipróbáltál?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 12:14
11/25 anonim válasza:
Háromszor mondtam hangosan hogy: Hül*e Chuck Norris!
12/25 anonim válasza:
Véradás (majd pár órára rá azt követő mosolypipa) után állva maradni ájulás nélkül.. (10mp-nél tovább nem is ment 3-4 órán át többszöri próbálkozás ellenére sem)
De nálam a Női sofőr leírása viszi a prímet! :D
13/25 anonim válasza:
Visegrádon van a kötélpálya. Azon mentem végig úgy, hogy nem nagyon tudtam fékezni.. Azt hiszem a 6-os szakasznál meg is lett az eredménye, bevertem a lábam a végén a fémbe, és a fejemet is, ahogy vissza pattantam. Felszakadt a szemöldököm és még ma is ott a seb, de az egészet szerencsésen megúsztam. Nem volt olyan veszélyes, de határozottan ijesztő. Senkinek nem kívánom, hogy ilyen eset után menjen végig a maradék szakaszokon úgy, hogy még mindig nem tud fékezni és ráadásul a szemébe csöpög a vér...
15/25 anonim válasza:
Bungee jumping,kb 16 évesen.
24/N
16/25 anonim válasza:
Hullámvasúton ültem, kikapcsolódott az a biztonsági öv izé.
17/25 anonim válasza:
Visszabeszéltem az első férjemnek. (Majdnem megölt)
18/25 anonim válasza:
-szikalmászás. 15 méter fölött derült ki, hogy kissé tériszonyos vagyok.
-friss jogsis, kis surmó 17 évesen ütköztem egy robogóssal. ő kb 120 kilós volt robogó nélkül, és kigyúrt, kopasz. Összetört a robogója, de neki nem lett baja. Hát, nagyobb para volt mint a sziklamászás...
19/25 anonim válasza:
Megittam 7 energiaitalt egy nap és nem aludtam napokig egy vizsgára készülve.
20/25 anonim válasza:
Hát ha a repülés annak számít...Bár azt folyamatosan,,próbálom":)Jövőre pedig jön az ejtőernyő,de az csak egy tandemugrás erejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!