Pest megyében hol van a legkevesebb cigány?
Figyelt kérdés
Ahol még nem rontják az életszínvonalat,közbiztonságot stb?2012. júl. 17. 11:54
1/24 anonim válasza:
gondolom Budán, a leggazdagabb kerületekben.
2/24 A kérdező kommentje:
Megyére gondoltam,nem a fővárosra!
2012. júl. 17. 12:17
3/24 anonim válasza:
Első!
Budapest nem része Pest megyének...
5/24 anonim válasza:
Azt tudom hol van sok: Csobánka, Pomàz, Monor, Cegléd, Tatárszentgyörgy, Páty, Zsámbék, Tök, Galgahévíz, Galgamácsa, Püspökhatvan, Erdőkertes, Ipoly menti faluk, Fót, Kerepes, Pécel, Gyál, Vecsés, Szigetszentmiklós, Érd ófalu, Ráckeve, Ceglédbercel, Tápiógyörgye, Tápiószecső, Tápióság, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Dány, Zsámbok, Kakucs, Pilis, Bag, Vácegres, Kemence, Nagykàta.... És még egy pár...
6/24 A kérdező kommentje:
Pfff...akkor gyakorlatilag elmondhatjuk hogy nincs már egy olyan város ahol ne lennének ezek a mocskok és nyugodtan lehetne tőlük élni.
2012. júl. 18. 14:17
7/24 anonim válasza:
Én Pátyon lakok. És nagyon jól együtt lehet élni a cigányokkal. Amelyik teheti az dolgozik. Betörések meg minimálisak. Semmi baj velük.
8/24 A kérdező kommentje:
Utolsó,bármibe lefogadom hogy te magad is cigány vagy.Magyar ilyet nem mond.
2012. júl. 19. 14:02
9/24 anonim válasza:
Mennyi kedves ember van.. Attól, hogy valakinek nincs baja a cigányokkal, akkor cigány? Hát javasolnám, hogy kérdezgesd végig Pátyot, hogy van-e baj a cigányokkal. Hidd el, senkinek nem lenne velük problémája.
10/24 anonim válasza:
Veresegyházon, Őrbottyánban nincsenek, de az ingatlanárak persze az egekben..gondolom emiatt is.
Bár lehet pár év és már itt lesznek, mert gyorsan osztódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!