Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mindenkinek kijut...

Szerintetek mindenkinek kijut valami rossz az élettől? Vagy van olyan aki teljes nyugalomban éli le az életét?

Figyelt kérdés
Példákat is írhattok mindkét verzióra.

2012. aug. 2. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Kijut mindenkinek. Én mindig szerencsés vagyok az életben, szerelemben, munkában, viszont a keresztem a sok sorbanállás (mindig előttem romlik el a pénztárgép stb) és a fogaim. Hiába megyek évente 5x fogorvoshoz és mosom napi 3x, egyre kevesebb fogam van.
2012. aug. 2. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "rossz"? :) Van olyan?
2012. aug. 2. 12:07
 3/4 A kérdező kommentje:
hát, ki hogy éli meg a dolgokat. Látod előző hozzászólásból, valakinek az a tragédia, hogy rosszak a fogai, valakinek meg az, hogy pl kiirtották az egész családját, a háza meg összedőlt. Szóval pont az érdekelne, hogy kinek mi a keresztje, kinek mi számít rossznak. Van-e olyan ember, akivel nem történik semmi rossz (amit ő annak él meg) dolog az életben?
2012. aug. 2. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kijut, csak van, aki olyan optimista, hogy a bajok közepette is boldog tud lenni. Én annyi kajára allergiás vagyok, hogy ha mások esznek valamit, azt én többnyire csak nézem, vagy iszom egy pohár ásványvizet. A spéci kaják, amiktől nem leszek rosszul, jóval drágábbak a normálisaknál. Mégis boldog vagyok, és tök jó az életem. Hozzáállás kérdése.
2012. aug. 2. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!