Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogyan beszélnétek...

Anyukák! Hogyan beszélnétek ezek után a szomszéddal?

Figyelt kérdés

Panelban lakunk a földszinten. Van egy 1 éves lányunk, aki egyébként nagyon jó alvó és kiegyensúlyozott. Tehát, nem fél a hirtelen hangoktól.

A szomszédaink kb. 2 hónapja válnak. Baromira nem is érdekel minket, annyit tudunk, hogy az asszony már nem lakik itt a 15 éves fiával.

Tegnapi nap az asszony elkezdett dörömbölni a szomszéd ajtaján. Kiabált neki, mellette becsapta jó hangosan a folyosót elválasztó vasajtót is.

A lányunk (gondolom én) emiatt elkezdett iszonyatosan sírni/üvölteni. 1 órába telt, mire megvigasztaltam.

Eközben pedig folyamatosan ment a folyosón a kiabálás, a krva 'nyázás és társai, mivel a gyermek nem akart az anyukájánál lenni, hanem az apukájával akart maradni.

Kb. 40 perc után abbahagyták az egészet, én még mindig nyugtattam a lányomat, próbáltam elterelni a figyelmét, hogy nincs semmi gond, de nem nagyon ment. Valószínűleg nagyon megijedt.

Felöltöztettem, beraktam neki uzsonnát és kitoltam a babakocsistul az ajtó elé, hogy megyünk sétálni.

Ekkor láttam, hogy a vasajtó nyitva van és pár másodperc múlva elvitték az asszonyt a rendőrök kisírt szemmel.

Nem volt még időm a férjjel beszélni, de szeretnék neki szólni, hogy ezt fejezzék be.

Sajnos, nem ez volt az első eset és szerintem az utolsó sem.

Én képes vagyok rájuk hívni a rendőrséget (bár, most nem én hívtam őket), de ez így nem mehet tovább.

Ti mit mondanátok a férjnek?

Nem akarok rátámadni, van elég gondja (szerintem) neki.

2012. júl. 30. 14:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
72%
Szerintem sem tudsz/érdemes sok mindent csinálni. Ahogy írod a pasi normális, a nő az idegbeteg, valószínűleg a pasi sem örül neki hogy ilyen a nő, és hiába kéred meg a férfit hogy normálisan rendezzék le, valószínűleg ő sem tud hatni a nőre. Mivel válófélben vannak, valószínűleg lassan vége lesz az egész cirkusznak. Persze a rendőröket kihívhatod, de attól még legközelebb szerintem ugyanez lesz.
2012. júl. 30. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Remélem, azért azzal tisztában vagy, hogy a rendőrség nem jön ki azért, mert valaki kiabál a lépcsőházban... Vérnek kell folynia, hogy bármit is lépjenek. Az, hogy a gyerek nem tudott egyszer aludni, na bumm.... van ilyen.
2012. júl. 30. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
Na de az is a kérdés,hogyha válnak és a nő máshol él,akkor mi keresnivalója egyáltalán a lépcsőházban? Hogy megy be? Gondolom beengedi a férje..akkor meg nyugodtan lehet neki is szólni. Magánéletet nem a szomszédok hallatára élünk,hanem egymás közt. Ha szólhatnak azért,mert hangos a TV,vagy a zene,akkor pont ezért nem??
2012. júl. 30. 16:30
 14/14 A kérdező kommentje:

A nőnek a gyerek által van kulcsa a panelhez, a vasajtóhoz, a lakáshoz.

A rendőröket nem én hívtam ki, fogalmam sincs, hogy ki volt.

De tegnap este már nagyon sokan fel voltak háborodva a történtek miatt. Jó páran a 6-7-8-on is hallották!

Szóval, akkor gondoljátok el, hogy milyen hangerővel "beszélgettek" úgy, hogy a vasajtót hol becsapták, hol kinyitották.

Gondolkoztam azon is, hogy a vasajtón zárat cseréltetek a szomszéd tudtával, de a gyerek miatt akkor is lenne kulcsa a nőnek.

Nekem az a lényeg, hogy a folyosóra boldog-boldogtalan ne tegye be a lábát! Főleg ne amiatt, ami tegnap történt.

Én állandóan mindenkit tiszteletben tartok. Ha sír a gyerek, akkor azonnal ugrok és megpróbálom lecsendesíteni. Főleg éjszaka!!!

Akkor miért nem tudják tiszteletben tartani, hogy gyerekek laknak a társasházban? Nem is egy?!

Múltkor valaki azért szólt egy szomszédnak, mert ugatott a kutyája 5 percig. Hallottam én is, nem érdekelt..

Ezután már én is szólhatok bármiért, ami zavar .. nem?!

2012. júl. 30. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!