Anyukák! Hogyan beszélnétek ezek után a szomszéddal?
Panelban lakunk a földszinten. Van egy 1 éves lányunk, aki egyébként nagyon jó alvó és kiegyensúlyozott. Tehát, nem fél a hirtelen hangoktól.
A szomszédaink kb. 2 hónapja válnak. Baromira nem is érdekel minket, annyit tudunk, hogy az asszony már nem lakik itt a 15 éves fiával.
Tegnapi nap az asszony elkezdett dörömbölni a szomszéd ajtaján. Kiabált neki, mellette becsapta jó hangosan a folyosót elválasztó vasajtót is.
A lányunk (gondolom én) emiatt elkezdett iszonyatosan sírni/üvölteni. 1 órába telt, mire megvigasztaltam.
Eközben pedig folyamatosan ment a folyosón a kiabálás, a krva 'nyázás és társai, mivel a gyermek nem akart az anyukájánál lenni, hanem az apukájával akart maradni.
Kb. 40 perc után abbahagyták az egészet, én még mindig nyugtattam a lányomat, próbáltam elterelni a figyelmét, hogy nincs semmi gond, de nem nagyon ment. Valószínűleg nagyon megijedt.
Felöltöztettem, beraktam neki uzsonnát és kitoltam a babakocsistul az ajtó elé, hogy megyünk sétálni.
Ekkor láttam, hogy a vasajtó nyitva van és pár másodperc múlva elvitték az asszonyt a rendőrök kisírt szemmel.
Nem volt még időm a férjjel beszélni, de szeretnék neki szólni, hogy ezt fejezzék be.
Sajnos, nem ez volt az első eset és szerintem az utolsó sem.
Én képes vagyok rájuk hívni a rendőrséget (bár, most nem én hívtam őket), de ez így nem mehet tovább.
Ti mit mondanátok a férjnek?
Nem akarok rátámadni, van elég gondja (szerintem) neki.
A nőnek a gyerek által van kulcsa a panelhez, a vasajtóhoz, a lakáshoz.
A rendőröket nem én hívtam ki, fogalmam sincs, hogy ki volt.
De tegnap este már nagyon sokan fel voltak háborodva a történtek miatt. Jó páran a 6-7-8-on is hallották!
Szóval, akkor gondoljátok el, hogy milyen hangerővel "beszélgettek" úgy, hogy a vasajtót hol becsapták, hol kinyitották.
Gondolkoztam azon is, hogy a vasajtón zárat cseréltetek a szomszéd tudtával, de a gyerek miatt akkor is lenne kulcsa a nőnek.
Nekem az a lényeg, hogy a folyosóra boldog-boldogtalan ne tegye be a lábát! Főleg ne amiatt, ami tegnap történt.
Én állandóan mindenkit tiszteletben tartok. Ha sír a gyerek, akkor azonnal ugrok és megpróbálom lecsendesíteni. Főleg éjszaka!!!
Akkor miért nem tudják tiszteletben tartani, hogy gyerekek laknak a társasházban? Nem is egy?!
Múltkor valaki azért szólt egy szomszédnak, mert ugatott a kutyája 5 percig. Hallottam én is, nem érdekelt..
Ezután már én is szólhatok bármiért, ami zavar .. nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!