Mit tennétek az ilyen szomszéddal?
"erre a válasza az volt, hogy ki a fa...t érdekel a gyerek"
Akkor erre az a válasz, hogy a fa....t fogod beengedni. Majd szépen amikor hajnal 3-kor becsöngetsz hozzá.
Ki van támasztva a bejárati ajtó azóta is itt várom, hogy hazajöjjön az biztos, hogy nem teszi zsebre amit kap.Most hagytam abba a tornát úgyis úgy, hogy kivagyok gyúrva:):)
Valami hasonló gonoszság nem jut eszetekbe mert szerintem ennek se a szép szó se a kiabálás nem fog hatni hiszen már szóltam neki régebben is.
bébiőrt tekerjétek fel maxra és mehet fel vele éjjel a férjed mikor sír a baba, vajon akkor is a f.szt fogja érdekelni? :P :DD hihi de telibe röhögném :D
de minimum egy hajnali csengetés jár neki :)
Nincs bébiőrünk sajnos,pedig ez jó ötlet:)
fel kéne nyomnom a vámosoknál mert Józsefvárosi cuccokkal üzletel mindig.Szerintetek?
-menjen fel a párod este, és ragassza le ragasztószalaggal a csengőjét, így csörögjön neki egyfolytában, majd holnap este megint, vagy ne is holnap egy hét múlva, csak hogy érezze a törődést:-)
de ha valami egyéb eszembe jut, akkor még leírom! Ilyen emberek esetén buzog bennem a jóindulat. :-) gusztustalan egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!