Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek az ilyen szomszéd...

Mit tennétek az ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés
Már 2 hete folyton hozzánk csenget fel kaputelefonon az egyik "kedves"fenti lakó.Elöször fél 11-kor este majd 9 körül ma meg fél 9-kor.Elöször, hogy engedjem be ma meg a közös költséges füzetet kereste rajtunk.Mi az első lakunk ő meg a 4.-en.10 hónapos a kisfiam és jön a foga nagyon nehezen alszik el.3-szor csengetett ma is és abból 2-szer nem szólt bele a harmadikra kezdte el ezt a füzetes storyt.Megkértem rá, hogy ha lehet ne csengessen fel mert alszik már a gyerek erre a válasza az volt, hogy ki a fa...t érdekel a gyerek.Azóta nem jött még fel pedig nagyon lesem és azt hiszem megharapja a lépcsőfokot.Kikötni nem köthetem ki a kaputelefont mert ugye jön a postás stb de akkor mi a megoldás?Ha van valami jó ötletetek akkor vevő vagyok bármire...
2011. okt. 5. 20:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Csak óvatosan a feljelentéssel, nehogy aztán meg te bizonyíthasd a gyermekvédelmiseknek, hogy a férjed nem is molesztálta a kicsit, a kék folt a homlokán meg azért van, mert lefejelte a polcot és nem te verted meg részegen.
2011. okt. 5. 21:28
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó előtti ez jó ötlet jót nevettem.Csak egy kósza ötlet volt a feljelentés hiába ekkora k...g így akkor sem tennék alá.Csak valami apró hetekig tartó gonoszságokra gondolok.
2011. okt. 5. 21:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Első lépésben dühösen le kell üvölteni a fejét, és kiosztani. Ha ettől nem tér észhez és nem száll le rólatok, akkor a hajnali becsöngetés és egy kis pillanatragasztó a zárba még mindig megoldás....
2011. okt. 5. 21:39
 14/22 A kérdező kommentje:
pillanatragasztó listára véve:)
2011. okt. 5. 21:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Én simán levenném a kaputelefont amikor alszik a gyerek. Engem nem érdekel a postás sem, dobja be vagy jöjjön holnap vagy bármi, oldja meg az a dolga. Ami fontos azt úgyis megkapom. A szomszédod meg iszonyat bunkó, úristen!!! Az nagyon jó ötlet, hogy felcsenget neki a férjed!! De először Ő se szóljon bele csak vagy 4-re. :D
2011. okt. 5. 22:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Nyakonrúgnám... Az ilyen az r*hadjon meg! Annyira utálom az ilyen embereket! Ásd el a kert végébe. :) Egyébként a pillanatragasztó nekem is tetszik. Meg a csengő leragasztása is jó, de azt is pillanat ragaccsal kell, nehogy már hamar meg tudja oldani... Persze hajnal 3 kor...
2011. okt. 5. 22:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha nem egyedül vagyok otthon, akkor letenném a kaputelefont és leballagnék, aztán eligazítanám. Például a szokásos szövegem, van magának édesanyja, gyereke, kutyája, macskája.. akkor ballagjon és azokkal szórakozzon a jővőben.

Még minden bunkó értett belőle.

2011. okt. 5. 22:35
 18/22 anonim ***** válasza:
én a helyedben pillanatragasztóval bekenném a csengőt és egy pici celluxot tennék rá hogy jól megkössön a ragasztó.:)mert először úgyis a celluxot veszi le.:)de nagyon gyorsan kell csinálni hogy ne vegye észre.... sok sikert hozzá.majd írj hogy mégis mit választottatok
2011. okt. 5. 22:45
 19/22 anonim ***** válasza:

jó ez a ragasszátok le a csengőt verzió!

akkor kéne, mikor nincs otthon, és mire haza megy, már a csengő várja. :)

ja meg a beragasztott kulcslyuk. :D

2011. okt. 6. 11:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi lett a szomszeddal,kedves Kerdezo? :))
2011. okt. 6. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!