Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak a testvéremmel?...

Mit csináljak a testvéremmel? 16/L

Figyelt kérdés

nem tudom mit csináljak a kis húgommal mert állandoan piszkáll, nem hagy békén,rendszeresen bejár a szobámba,én nem ülhetek le a géphez mert ő játszik vele állandóan ,ha meg szólok anyának akkor persze avval áll elő hogy én ülök ott folyton és anya neki hisz és azt mondja :petra hagyd már a húgodat egy kicsit játszani rajta:(ja meg persze ha jön valami jó fiú hozzám el íjeszti tőllem és néha elkezdütögetni én meg persze vissza ütök általában ő meg oda megy anyához és előadja a mű sírást nem tudom meddig birom ezt mert még csaak 13 éves de már most nem birom ki hogy fogom én kibirni addig amig koleszba nem megyek ...égyeb ként nem tom mia baja velem de tudom hogy most kamaszoddik de akkor se kellene így viselkedni ...egyébként eddig az évig soha nem videlkedett igy!

értelmes válaszokat ,tanácsokat kérnék

köszönöm előre is :p

#testvér #mit .csináljak?
2012. júl. 30. 13:15
 1/9 anonim válasza:
fordulj apukádhoz.:33 Én mindig azt teszem.Az apáknak szerintem ha lehet így mondani inkább az idősebb gyermekei a 'kedvencek'.
2012. júl. 30. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:

1. Tanulj meg helyesen írni, mert ez szánalmas

2. Ne menj bele gyerekes civódásokba, és akkor a testvéred rövid idő alatt meg fogja unni, hogy piszkáljon. Azért csinálja ugyanis, mert élvezi, hogy bosszant vele.

2012. júl. 30. 13:31
 3/9 A kérdező kommentje:

köszike a válaszokat de anya meg apa sajna elváltak

a másik válaszra pedig csak anyit írhatok hogy már lassan 4 hónapja ezt csinálja:( de azért köszönöm a válaszokat:)

2012. júl. 30. 13:36
 4/9 A kérdező kommentje:
köszike hogy felhivod a figyelmem a helyesírásomra de én nem azt kérdeztem hogy rossz e és azért írtam úgy mert siettem egyébként ha tudni szeretnéd nyelvtanból 5 vagyok ugy hogy nekem ne dumálj köszike:(
2012. júl. 30. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez esetben anyukád helyében elbeszélgetnék a nyelvtantanárral, mert az is biztos, hogy nemhogy az ötöst, de még egy négyest sem érdemelnél meg.
2012. júl. 30. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:

A húgod egy igazi idióta és szerintem az is marad. Ha felnőtt lesz, akkor is elvárja majd, hogy mindent a segge alá rakjanak.

Én mindig összetartok az öcsémmel, fel nem tudom fogni, valaki hogy bánhat így a testvérével.

Sz*rj a fejére, ha lehet minél magasabbról. Majd megunja.

2012. júl. 30. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben megvan a véleményem a nyelvtantanárodról...
2012. júl. 30. 14:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi van veletek, emberek? Ennyire meg vagytok keseredve, hogy csak kötekedni jártok ide? Kit érdekel, hogy milyen a helyesírása?
2012. júl. 30. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem azért érdekel csak, mert mindig elkeserít, hogy mennyire süllyed az átlag-színvonal az oktatásban, és mennyi tuskó fiatal van.

A konkrét személyre vetítve egyébként nyilván egyáltalán nem érdekel, hogy mi van a Kérdezővel.

Részemről a vita itt lezárva.

2012. júl. 30. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!