Miért várnak el tőlem többet mint a tesomtól?
Figyelt kérdés
lány vagyok 17 éves és van egy iker testvérem ő fiú. én heti 6x7 órát dolgozok tesom úgyszintén. de nekem mégis minden nap ki kell takarítani ki kell vázolni a kertet ha kell el kell vinnem a kutyákat sétálni és be kell vásárolni. tesomnak viszont azt mondják mindig hogy pihenj csak hisz dolgozol eleget. én is ugyan annyit dolgozok! akkor neki miért nem kell semmit se otthon csinálni? és a szüleim sokszor hamarabb otthon vannak mint mi.2012. júl. 29. 22:22
11/12 A kérdező kommentje:
9.: én próbálok segíteni pl. anya főz oda megyek 10x megkérdem mit csinálják a válasz az hogy semmit köszi most nem kell majd Mikor eszünk akkor elhord mindennek hogy milyen lusta vagyok és hagyom egyedül gájázni
2012. júl. 30. 16:17
12/12 anonim válasza:
9-es vagyok, hát persze, vszeg a főzésben nem kell segítség, csak a genya melóban, pl. mosogatás,takarítás.. láttam már ilyet. anno én anyám sem engedett főzni, v tevékenykedni a konyhában. aztán 14 évesen hiába küldött volna le kenyérért. lósz.rt. akkor nem kellett a segítség, amikor szívesen csináltam volna... mai napig nem szívesen segítek neki semmit, csak ha már elkerülhetetlen.
beszélj vele. hátha még menthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!