lány vagyok 17 éves és van egy iker testvérem ő fiú. én heti 6x7 órát dolgozok tesom úgyszintén. de nekem mégis minden nap ki kell takarítani ki kell vázolni a kertet ha kell el kell vinnem a kutyákat sétálni és be kell vásárolni. tesomnak viszont azt mondják mindig hogy pihenj csak hisz dolgozol eleget. én is ugyan annyit dolgozok! akkor neki miért nem kell semmit se otthon csinálni? és a szüleim sokszor hamarabb otthon vannak mint mi.
Nálunk is ugyanez van!én 17 vagyok ő 18. Haza jövök a melóból bekapcsolnám a gépet és egyből anya vagy apa szól hogy csináljam meg ezt meg azt. Mikor mondom hogy tesóm is elmosogathatna vagy felsepregethetne csak annyit mondanak ezt a lányoknak kell!!Hol élünk?? Már 2012 van!!!!
2012. júl. 29. 22:27
2/12 anonim válasza:
jogos a panasz. valószínű, nálatok is az van h téged ugráltatnak, mert te vagy a "szelíd" lány, és te ugrasz is. míg a tesódnak valszeg van vmi jó lerázós szövege, vagy egyáltalán: bonyolultnak tűnik nála elérni, h segítsen, így könnyebb téged cseszegetni.
beszélj erről a szüleiddel, és ha nem nyitottak, tedd te is bonyolulttá a helyzetet. találj kifogásokat, fáj a fejed, hasad, stb., csinálja meg a tesód. vagy aki akarja. sokszor az igazságot leváltja a kényelem a szülők részéről is.
2012. júl. 29. 22:37
3/12 anonim válasza:
Lány vagyok, van egy nővérem. Tőle nem várnak el semmit, tőlem mindent. Ha ő nem ganézza ki a lakást, pedig egész nap otthon van, az normális. Ha én nem, akkor biztosan beteg vagyok, vagy sztrájkolok...más eset elképzelhetetlen, és megengedhetetlen.
2012. júl. 29. 22:38
4/12 A kérdező kommentje:
pont hogy én vagyok kiabálós szitkozódós és tesom a nyugott kis gyerek. de mégis rám hárul mindent pl én fent nézem a tvt amíg ők lent esznek és Mikor végeznek orditanak hogy menjek le mosogatni Mikor mondom h én nem is ettem akkor elkezdenek orditani hogy de nem törik le a kezem Vagy ha már úgy se csinálok semmit (én csinálok majdnem mindent) akkor takarodjak otthonról Vagy egy másik eset h amikor éjszakás voltam és reggel haza mentem akkor csak beestem az ágyba majd délben anyám ordít velem hogy hogy lehetek ilyen lusta disznó hogy nem tereggetem ki (tesom egész nap otthon döglött)
2012. júl. 29. 22:45
5/12 anonim válasza:
Amint teheted költözz el a francba otthonról aztán majd észre veszik magukat!
2012. júl. 29. 22:53
6/12 anonim válasza:
Ezt én sem értem. A tesómnak semmit sem kell csinálnia ,pedig már huszonéves ,de nekem bezzeg még takarítani is kell utána. -,- 14 / L
2012. júl. 29. 23:33
7/12 anonim válasza:
3-an vagyunk tesók , én 14 ők 22 és 25 .
A nővérem most külföldön van , a bátyám meg házimunkában hasznavehetetlen . Amit anya csinál az a mosás és a főzés mert nekem ez a kettő nem nagyon megy. Egyszer nem mosogattam el, akkor magából kikelve ordibált velem hogy mivel én egész nap itthon b_szom a rezet( ő fogalmazott így) lehetett volna bennem annyi, hogy elmosogatok. Ha megcsinálom le se sz_rják , ha nem csinálom világvége..
2012. júl. 30. 01:30
8/12 anonim válasza:
Kérdező, ha így van, ahogy írod, akkor bizony pikkel rád anyukád (a család), vszeg le akarják törni a szarvaidat, be akarnak mosni a közösbe... mást nem tudok elképzelni. mintha azt mondanák: "ha már ilyen hülyén viselkedik, legyen vele kicseszve, hadd tanulja meg, mi a rend a háznál.". bizony, ennek nevelés-szaga van.
föltétlenül beszélgess el anyukáddal, mint felnőtt a felnőttel. lehet, h meglepő dolgok fognak kiderülni arról, amit ő gondol...
2012. júl. 30. 09:25
9/12 anonim válasza:
hozzáteszem: tesód valószínűleg s.gget nyal profin, így az, h ő egész nap döglik, fel se tűnik senkinek, biztos elmondja 100x anyukádnak, h milyen szívesen segít bármiben, csak szóljon... te meg gondolom ellenállsz, húzod az orrod, szembeszegülsz, aztán az is szemet szúr, ha egy órát pihentél. sajnos ilyen g.ci az élet egy munkahelyen is. ha nem tudsz s.gget nyalni, megette a fene, harcolhatsz körmöd szakadtáig, fele annyit fogsz elérni, mint az, aki tettetett alázatossággal nyelvel.
2012. júl. 30. 09:30
10/12 anonim válasza:
Vagy ódivatú, hím soviniszta nézeteik vannak, vagy te voltál az, akit mindig lehetett ugráltatni, vagy az van, amit az utolsó hozzászóló mondott, hogy tesód nyalizik a szüleidnek.
De kérdezd meg a szüleidet, mit gondolnak erről.
Ha a második vagy a harmadik verzió érvényes, akkor jó eséllyel képesek józanul belátni, hogy az eddigi bevett gyakorlat nem méltányos feléd nézve. Ha az első az igaz és azzal jönnek, hogy "De hisz te vagy a lány!", akkor szinte teljesen reménytelenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!