Az ember arcából/kinézetéből rájönnél, hogy milyen nemzetiségű? Milyen általánosítások vannak?
A spanyolokat ki lehet jó eséllyel szúrni, de pl. az északi népekkel bajban vagyok, azt megmondod, hogy jó eséllyel északi, de hogy melyik ország... honnan is lehetne tudni?
Engem meg nem tudnak hova tenni, mert szüleim ugyan magyarok, de anyai nagyapám német (és jellegzetesen északi :P), apán nagyapja pedig roma származású. Rajtam pedig aztán minden kijött. (tesóim ebből semmit nem örököltek)
Kreol bőrű vagyok, hosszú, dús sötét hajam van, barna szemem, de belülről azt mondják, a német nagyapám klónja vagyok természetileg. Ő egy békeszerető, rendmániás ember volt, összetartotta a családot, sokat jótékonykodott, szeretett utazni, jól bánt a pénzzel. Én is ilyen vagyok.
Nem lehet külső jegyekből megmondani 100%-ig ki hova tartozik. Amíg nem beszélgettünk sokat, addig az osztrák kolléganőim azt hitték török vagyok. Külsőre ez jött le nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!