Mit gondoltok olyan egy harmincas férfiról, aki aranyból csináltatja a fogtöméseit? Milyen ember lehet?
nyehehe, első :D
szerintem azt, hogy vagy "származású" és fel akar vágni, vagy lemaradt valahol az időben, és azért mert "anyámnak is arany volt a tömése, azt mondta, az a jó", szóval olyan geek
Te vagy az harmincas férfi, kérdező? :D
Aztán mi vitt rá, hogy egyáltalán elgondolkodj ezen az alternatíván? Szerintem visszataszító az arany tömés, a fehér tömések korában. De nekem mindegy, én nem fogok veled csókolózni :D :D
Nem kell 20-30 év, egyeske, hogy kikaphassák a töméseit. Átlagosan egy év alatt lebomlik az emberi holttest.
Coki akkor van, ha a fickót elhamvasztják, ugyanis azelőtt minden idegen dolgok kiszednek a testéből.
Szerintem a fehér tömés sokkal szebb, és nem ölnek meg azért, hogy kiszedjék a szádból, kérdező.
Egyértelmű a kép, akkor nem csináltatok aranytömést :)
Nem is akartam, csak láttam hogy létezik ilyen, és meglepő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!