Szeretitek a romákat? Miért utáljátok őket?
Roma az cigány nyelven van, én pedig nem beszélek cigány nyelven! Nekem a cigány az cigány, a németeket sem deutsch-oknak hívom.
És hogy miért utáljuk őket? ennek túl nagy lenne az irodalma, menj ki az utcára, keress egy kb 10 fős cigánybandát (nem lesz nehéz) és mondjuk csak menj el mellettük! Más normális magyar ember nem fog beszólni, lecsicskázni, mint ők! És akkor még örülj ha ennyivel megúszod, és nem rablás, erőszak, verés lesz a vége. Aztán álszenteskedhet mindenki, de sztem a többség tisztában van vele, milyen következményekkel jár ha 1 cigónak nem adsz pl. cigit.....Luther Márton írt egy tanulmányt egy népcsoportról (amit most ne nevezzünk meg): "....a .....-k a világon élő rossz és rosszindulatú gazemberek keverékei, hasonlóan a tatárokhoz, cigányokhoz és mád hasonló népekhez"
Teljes mértékben osztom a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!