Szerintetek is nagyon fel van fújva ez a rasszista dolog?
Ugye most zártak ki egy görög atlétanőt az olimpiáról, mert rasszista megjegyzést tett közzé a Twitteren.
Most komolyan, ezért? És azzal mi a baj, ha egy olyan párttal szimpatizál, amely jobboldali? A parlamentben benn van, legális, akkor miért kell úgy beállítani, mintha a világ legnagyobb bűne volna támogatni?
Voltak még ilyen esetek, amelyeket eléggé túlkapottnak látok. Pl. volt egy brit kisgyerek, aki megkérdezte fekete osztálytársát, hogy ő azért fekete, mert Afrikából jött. Kicsapták.
Tényleg nagyon felfújják. Csak egy mostani példát hoznék, ami bár nincs sok mindenre hatással, de azért elgondolkodtató, hogy talán nem velünk van a baj.
Kolesz, nyár = vendégek. Tizenegynéhány sötét bőrú nemzetiségi szállta meg a kolégiumot. Nem azért van bajom velük, mert c típusú állampolgárok, hanem, mert az ablakból beszólogatnak minden arra járónak, hajnalban üvöltöznek az ablak alatt, és éjjel négykor egy órán keresztül járatják a motort. Persze elsőn lakok, minden behallatszik, mintha itt lennének. Olyan minősíthetetlen stílusban kommunikálnak, hogy felháborító! És ezt nem azért mondom, mert rasszista vagyok, nem is azzal van bajom, hogy cigányok, hanem azzal, hogy nem lehet elviselni őket. Talán a tisztelt vendégeket nem tájékoztatták, hogy lakik itt ötven másik ember, aki éjjel aludni szeretne, és nem őket hallgatni, akik jegyzem, szégyent hoznak minden tisztességes cigányra az országban, merthogy azok is vannak, ismerek is, nem egyet. Ha már a csak belülről nyitható ajtót kulcsra zárom éjjelre, sőt, a szobámat is, és benne is hagyom a zárban, szerinted?
Az meg, amit azzal az angol kisgyerekkel műveltek, felháborító. Nem egészséges állapot sem a rasszizmus - vagyis az irtsunk ki mindenkit, aki nem én vagyok állapot -, de az se, hogy minden mondatra figyelni kell, mert különben ennyire ráb@szhat az ember... Köztes állapot sajnos nincs :(
Szerintem se helyes amit a lánnyal tettek.
De sajnos el kell fogadni, hogy Olimpiai bajnokként az emberek jobban odafigyelnek rád. A megnövekvő publicitásra valószínűleg fel is készítik őket (mit lehet és mit nem). Ő úgy érezte túl jó sportoló ahhoz, hogy ki merjék zárni. Egy aduász aki sérthetetlen. Ezért ha úgy akarja leírhat bármit bárhol.
A brit kisgyerek lehet csak egy városi legenda. Róla még nem hallottam.
Bizony szerintem is fel van fújva.
Halottam olyanokat is hogy Svédországban, a mecsetek vezetője, megparancsolja hogy a hívek szavazzanak a baloldalra!! Halottam is hogy a muszlim bevándorlók 87 százaléka a baloldalra szavazz!
Nálunk is ehhez kell az etnikum!
Utolsó, ezt én is hallottam, olvastam is több helyen, és simán el tudom képzelni.
Olyasmiről is tudok, hogy egy holland városban annyi muzulmán van, hogy elérték, hogy a városi színházát két részre osszák a férfiak és a nők számára. Nyugat Európában.
Pár hete jártam Münchenben, a főutca tele volt csadoros asszonyokkal, és elég sok afrikai feketét is láttam. Mintha nem is Németországban jártam volna. Azért valljuk be, akármilyen befogadóak vagyunk, már túlzás, ami itt folyik. A cigányokat sem sikerült integrálni több évszázad alatt, őket miért sikerülne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!