Általánosítjátok a romákat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok roma. Nem utálom a romákat, egy kicsit már sajnálom is a rendes részüket a sok hercehurca miatt, (és bocsi hogy most is róluk írok). De nagyon érdekel hogy a többség általánosítja a bűnöző romákat a normálisakkal. Mert ha nem, akkor meg miről beszélünk? [Mért nem haggyuk őket békén[]2009. júl. 16. 00:30
21/25 anonim válasza:
Nem! De én még nem találkoztam rendes romával. Állandóan belém kötnek,és egy 16 éves lánynak(nekem) esélye sincs... tudnék mesélni.
22/25 anonim válasza:
Hááát tudjátok én kb 47 romát ismerek, a becsületes tisztességes ezek közül ÖSSZESEN 11. Kicsiny falu ahol lakom (az m7-es mentém pestől 35-40 km-re) nagyon sok cigány van, éjjel-nappal lopnak betörnek időseket összevernek megkötöznek csak mert van náluk 2.000 ft, ha rendört hívunk megvonja a vállát....ENNYI???? kérdi az emberek, de utána azok a rendör bácsik kik szolgánk és védenek felhívják ezeket a G..Iket hogy ez és ez feljelentett még aznap este azt a szerencsétlen idős még jobban össze verik. És ezek után sajnáljam őket.....SAJNÁLJA A G..I őket (kivéve azt a 11-et) irtani kellene mind az IZRAELITÁKAT, de ugy mint olaszliszkán, veszprémben vagy mint az a kislány kit fához kötöztek, megerőszakoltak majd benzinnel lelocsoltak és felgyújtották.
23/25 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=bTlbvfBzBj8
Kommentár nélkül
24/25 anonim válasza:
Szeretem a hireket amikor azt mondjak h roma csalad otthonara dobtak molotov koktélt!! És akkor meg vannak lepődve...! A cigányokat megtámadták!! MIT GONDOLNAK MEDDIG FOGJUK MÉG MI TŰRNI EZT AMI MOST VAN?? EZEK MIATT KELL RIASZTOKAT VENNI LEGKORSZERUBB ZARAKAT PÉNZTÁRCÁT DUGDOSNI ÉRTÉKKEL NEM JÁRKÁLNI MIND MIND EZEKMIATT A TETVES BÜDÖS KOSZOS CIGÁNY FAJ MIATT VAN!!!
ELEGÜNK VAN!
ELEGÜNK VAN!
ELEGÜNK VAN!
ELEGÜNK VAN!
25/25 anonim válasza:
amíg nem lát az ember jó ellenpéldát, addig nem könnyű nem általánosítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!