Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Általánosítjátok a romákat?

Általánosítjátok a romákat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok roma. Nem utálom a romákat, egy kicsit már sajnálom is a rendes részüket a sok hercehurca miatt, (és bocsi hogy most is róluk írok). De nagyon érdekel hogy a többség általánosítja a bűnöző romákat a normálisakkal. Mert ha nem, akkor meg miről beszélünk? [Mért nem haggyuk őket békén[]
2009. júl. 16. 00:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Hát tudod csak az a baj, hogy nincs "rendes része" ahogy írod.
2009. júl. 16. 08:04
 12/25 anonim válasza:
84%

Én több évig dolgoztam roma emberrel.Tényleg úgy ismertem meg,hogy na egy rendes roma.Igényes volt,ápolt.

Egyszer aztán ki bukott a szög a zsából. A másik munkatársammal összetűzésbe keveredett,aki magyar,és egyből az volt a roma reakciója,hogy le szúrlak. Köpködött...stb. Azóta én nem bízok egyben sem,benne van a vérükben.Cigányul beszélnek miközben magyarok közt vannak.Hát könyörgöm ,magyarországon vagyunk nem?Beszéljen magyarul,ugy is minig azt mondja,hogy ő magyar.

Én nagyon útálom őket.

Babakocsit tolom az utcán és velem szembe jönnek 5-6 éves cigány gyerekek,szabályosan ki túrnak az útról.Félek tőlük.Olyanokat mondanak,hogy vissza szólni nem merek.

A 3. os gyerekemet féltem egyedül elengedni az iskolába,mert félek,hogy ezek a szutykok megverik.

Engem is rugdostak már meg utcán 5-6 éves cigányok minden ok nélkül.Mire az egyikel elkaptam volna,addigra a másik oldalról kaptam a másik rugást.

Szerintem aki normálisnak látszik ,az sem külömb.

2009. júl. 16. 08:24
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

Úgy látom, hogy egy-két "rendes" amelyik még olvasni is tud, ide is betalált, nagyon mennek a pontok lefelé.

Gyere Gazsi, nyomjál ide is egy pirosat, nagyon meg leszek hatva! Utána kapsz majd tôlem rétest, tudod melyiket...

2009. júl. 16. 09:41
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
fúj romák!!!!!irtsuk mi öket MAGYAROK!kerekedjünk felül rajtuk amig nem késö és talán jobb világunk lesz!
2009. júl. 16. 10:03
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
Jol mondta az egyik hozzászoló itt mi vagyunk a kissebség!!Ébredjünk fel emberek vessünk véget ennek amig lehet!Lázadjon fel magyarország innen nincs más kiut!
2009. júl. 16. 10:26
 16/25 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek. Sajnos már nem lehet nem általánosítani őket. Nekem is vannak rossz tapasztalataim a romákkal, csak eddig próbáltam meggyőzni magam hogy nem mindegyik roma ilyen. De belátom: tévedtem. Szóval deportáljuk őket a szlovákokhoz, vagy Afrikába, vagy a déli sarkra.
2009. júl. 16. 14:00
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nem lehet nem általánosítani, ha rendesen megnézed, általánosítani akkor szoktak valamit, ha többségében olyan...a cigányok sajnos többségükben olyanok... szerintem senkinek sem kell elmondanom, miről beszélek...a rendesek pedig, akik értelmesek, tisztában vannak vele, hogy saját fajtájuk miatt sütnek rájuk is bélyeget és nem a magyarokra dühösek, hanem azokra, akik lejáratják őket is...
2009. júl. 16. 14:34
 18/25 baranyi kálmanné ***** válasza:
8%
10:03 Látod itt a baj ahogy gondolkodol.Ártatlanokat mért irtaná ki???Nem lehet igy gondolkodni sajnos erről a társadalom tehet.Rendes romákat békén kell hagyni ,a bűnőzőket pedig bezárni.Van egy rétege a romáknak akik kezelhetetlenek őket ki kell zárni!!!
2009. júl. 16. 14:51
 19/25 baranyi kálmanné ***** válasza:
54%
10:26 szerinted a romák hagyni fogják magukat?Nem szerintem lázadjunk azért hogy ne lopjon tőlűnk annyi pézt az állam ha nem munkát és jo létett biztositjon magarországon!!!!!!
2009. júl. 16. 14:58
 20/25 anonim ***** válasza:
85%

14:51esnek!

te cigány vagy?ha jó ha nem jó ki kéne toloncolni öket innen ugy ahogy vannak!ha nem vagy az akkor megnézném mit csinálnál egy tucat cigóval a házad körül!!az állam is huz minket de a cigányok is!ja és a cigok ellen még igy is többet tehetünk mint a politikus parasztok ellen!

2009. júl. 16. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!