Általánosítjátok a romákat?
Én több évig dolgoztam roma emberrel.Tényleg úgy ismertem meg,hogy na egy rendes roma.Igényes volt,ápolt.
Egyszer aztán ki bukott a szög a zsából. A másik munkatársammal összetűzésbe keveredett,aki magyar,és egyből az volt a roma reakciója,hogy le szúrlak. Köpködött...stb. Azóta én nem bízok egyben sem,benne van a vérükben.Cigányul beszélnek miközben magyarok közt vannak.Hát könyörgöm ,magyarországon vagyunk nem?Beszéljen magyarul,ugy is minig azt mondja,hogy ő magyar.
Én nagyon útálom őket.
Babakocsit tolom az utcán és velem szembe jönnek 5-6 éves cigány gyerekek,szabályosan ki túrnak az útról.Félek tőlük.Olyanokat mondanak,hogy vissza szólni nem merek.
A 3. os gyerekemet féltem egyedül elengedni az iskolába,mert félek,hogy ezek a szutykok megverik.
Engem is rugdostak már meg utcán 5-6 éves cigányok minden ok nélkül.Mire az egyikel elkaptam volna,addigra a másik oldalról kaptam a másik rugást.
Szerintem aki normálisnak látszik ,az sem külömb.
Úgy látom, hogy egy-két "rendes" amelyik még olvasni is tud, ide is betalált, nagyon mennek a pontok lefelé.
Gyere Gazsi, nyomjál ide is egy pirosat, nagyon meg leszek hatva! Utána kapsz majd tôlem rétest, tudod melyiket...
14:51esnek!
te cigány vagy?ha jó ha nem jó ki kéne toloncolni öket innen ugy ahogy vannak!ha nem vagy az akkor megnézném mit csinálnál egy tucat cigóval a házad körül!!az állam is huz minket de a cigányok is!ja és a cigok ellen még igy is többet tehetünk mint a politikus parasztok ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!