Mit tegyek, hogy a barátaim felnézzenek rám?
Figyelt kérdés
mindig megpróbálok velük kedves lenni,de örökké a háttérbe szorítanak,és szeretnék én is végre a középpontba kerülni mit tegyek?2012. júl. 24. 18:14
1/4 anonim válasza:
Manapság inkább az van a középpontban, aki domináns/jó viccei vannak/fikáz másokat/jó ötletei vannak; szóval a kedvességeddel, a visszafogott viselkedéseddel pont nem ezt fogod elérni...sajnálom. Ezzel azt mutatod, hogy valamiben "elismered' őket, tehát vagy veled egyen rangúnak, vagy feljebb valónak, jobbnak tartod őket magadnál...
2/4 anonim válasza:
Velem is ez van...Aztan rajöttem,hogy ezek nem is baratok.Nekem nem kellenek ilyen emberek akik nem figyelnek ram csak idö pocsekolas.Legyen az embernek EGY jo baratja es kesz.Ha igazi az az egy barat akkor mindig te leszel a "központban" es forditva is :)
4/4 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek:)
2012. júl. 25. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!