Mért van az, hogy nincsenennek barátaim?
Figyelt kérdés
én mindig megpróbálok a kedvükben járni és mégis kigúnyolnak a hátam mögött, mit csinájak ,hogy megkedveljenek, legyek olyan velük mint ők velem?2012. júl. 13. 16:28
1/7 anonim válasza:
Aki kigúnyol, az nem barát. Miért akarsz mégis pont velük barátkozni?
2/7 A kérdező kommentje:
mert más nincs akivel tudnék barátkozni
2012. júl. 13. 18:29
3/7 anonim válasza:
Szerintem inkább légy egyedül, mint egy ilyen vérszívó barátokkal! Továbbtanuláskor, ha pl. gimnáziumba/középsuliba kerülsz, esetleg egyetemre, az jó lehetőség, hogy új barátokat szerezz. Nem tudom, lány vagy, vagy fiú? Hány éves? Találj magadnak egy hobbit, tánc, zene, iratkozz be valami ilyesféle csoportba, ott is szerezhetsz magadnak barátokat. Esetleg a mostani osztályodban is barátkozhatsz a többiekkel, lehet, hogyha jobban megismered őket, jobban fogod őket szeretni, mint a régieket. Semmiképp ne viselkedj úgy, mint ők, ne süllyedj le a szintükre!
5/7 A kérdező kommentje:
kösz különben lány vagyok és 13 éves, itt falun nincs lehetöség csoportokba íratkozni mivel nincsenek,és új barátokat se lehet szerezni mivel mindenki ismer mindenkit
2012. júl. 13. 21:23
6/7 anonim válasza:
Velem barátkozhatsz. :-)
Ha beszélgetni lenne kedved, csak nyugodtan, a közel laksz, akkor pedig akár személyesen is.
7/7 anonim válasza:
Az előző válaszomból lemaradt egy h betű, az "ha közel laksz..." akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!