Mi lehet az oka annak, hogy nincsenek barátaim?
a kornyezetemben levokkel nagyon nehezen/ egyaltalan nem talalom meg a kozos hangot. akik hajlandoak velem beszelgetni azokkal hamar vitaba keveredem es ugy jon ki az egesz mintha en direkte veszekednek veluk. pedig nem igaz. ezert sokszor maradok egyedul, es unatkozom. mar belefaradtam abba hogy en kezdemenyezzek egy beszelgetest vagy hogy haverkodjak valakivel mert abbol
meg jol sosem jottem ki. annyira szeretnek mar baratokat de eselytelen...
Szia, szerintem rossz emberekkel hozott össze a sors eddig. Én is ilyen vagyok, nem bunkó módon, de szeretek véleményt nyilvánítani és elég kritikus vagyok az emberekkel. Szerintem ez egyáltalán nem baj, hogy nem vagyunk egyformák, sőt. Nekem az a véleményem, hogy akinek sok barátja van, vagy mindenki a barátja, annak igazán egy sincs. Az igaz barátságot pedig sokszor felnőttként találjuk meg. Nekem a gyerekkori legjobbnak hitt barátaim már messzeföldön járnak, évek óta nem is érdeklődünk egymás felől, de ez is valahol természetes, már nincs meg az a régi közös hang, másfelé vitt az élet.
Az a legrosszabb, amikor próbálsz megfelelni, csak hogy barát lehessél, hiszen az igaz barátság alapja az őszinteség, elfogadás. Úgyhogy maradj csak ilyen és úgyis az utadba fog akadni egy olyan ember, aki igaz barátod lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!