Naivság az, ha nem az anyagi jóléttől várom a boldog életet, hanem olyan országtól, ahol elégedett vagyok?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm él vagy élt külföldön, elsősorban Németország, Anglia, Ausztria. Meggazdagaodtak, vagy legalább némi pénzhez jutottak, de nem látom azt, hogy boldogabbak lennének, mint más. Sőt, féltik a vagyonukat, elzárkóznak mindenkitől, magas lovon ülnek mind. Nekem nagy álmom, hogy egy olyan helyen éljek, ahol nem a pénz a minden, ahol süt a nap, gyönyörű a táj, kedvesek az emberek és normális munkával meg lehet élni, egy kis lakás elég is. Nem kell luxus. Pl. Spanyolország vagy Olaszország bizonyos részei, vagy akár Dél-Amerika nem túl szegény országai. Mindenki hülyének néz az álmaim miatt, hogy naiv vagyok, mert ilyen nincs, jól élni csak gazdag országban lehet. Ti mit gondoltok erről? Amúgy 30 vagyok és jelenleg semmi sem köt haza.2012. júl. 23. 12:20
1/3 anonim válasza:
Én pl nem nézlek hülyének, mert hasonló terveket szeretnék megvalósítani, hasonló területeken. Nem akarok sokat az élettől, nem akarok milliókat összeszedni, csak megélni normális életszínvonalon, napi gondok nélkül, olyan helyen, amit szeretek. Pár évem még van megtanulni spanyolul, és, ha fizeti az egyetem, az olaszba is belekezdek. 20/L
2/3 anonim válasza:
Hát ha ez naívság, akkor én is az vagyok:P
3/3 anonim válasza:
A recept nagyon bonyolult, nem kizárt, hogy neked ez kell a teljesebb élethez. Bár ezek a spanyolok sem tűnnek most olyan boldognak...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!