Te elégedett vagy a Pesti élettel? (főleg fiatalok véleménye érdekel)
Én igen. Persze vannak hátrányai, de az előnyei bőven kompenzálják. Minden itt van helyben, ha kell egy könyv, tuti megtalálom, ha bármit tanulnék, van rá lehetőség, akárhogy szeretek szórakozni, találok hasonszőrű embereket.
Jó helyen van a lakásom, könnyen és gyorsan eljutok bárhová (a szüleimnél nincs így, hiába megyszékhely, akig vannak pl. helyijáratok, pedig néha kéne).
Van lehetőség pörgésre és nyugis életre egyaránt. Ezt Magyarországon semmilyen más város nem adja meg.
én utálom Pestet. nyelviskolába járok csak be, heti 2x, de ennyi bőven elég, nem tudom elképzelni h ott éljek. Még a nyelviskolába is gázspray-el megyek!
l/14
Én Pestnek is csak a középpontjában szeretek lakni, de csak mert lusta vagyok és ide minden közel van :)
A járműveket én sem imádom, de elviselem, sőt akár biciklivel is mehetek. Úgyse megyek messzire :)
Én most Törökbálinton lakom, de eddig Budán éltem, és Pestre jártam suliba. A 3 hely közül Pestet szeretem a legjobban. Igaz, kicsit zűrös néha tömegközlekedni. :D Sok az ember ami néha jó(forgatag, pörgés) és néha meg rossz(tömött busz/villamos). :D Buda ilyen nyugisabb, észrevételeim szerint tisztább :D és csöndesebb. Pest néhány kerületét kifejezetten utálom(8,9) és van amelyiket meg imádom, szeretek ott lenni(17). Mivel ugye Bp-n kivül lakom, kicsit hosszadalmas bekecmeregni a busszal suliba, szerencsére még van itt kék busz, és 30perc alatt bejutok. Itt egyébként csend van, sehol senki, kihalt szerintem az egész helység. :/ Nem szeretem Törökbálintot, Pestre akarok majd költözni. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!