Elégedett vagy önmagaddal?
Módjával. Tudom, miken kéne javítanom, és vannak dolgok, amiket kimondottan jónak ítélek meg.
Amivel nem vagyok elégedett:
- alakom
- lustaságom
- kitartásom
Igen, bár lustának tartom magam kicsit.
Szóval, megyek és csinálom a dolgomat, ahelyett, hogy itt osztom az észt :)
Hát néha igen néha nem. Az a baj, hogy kicsit pesszimista vagyok ezen kéne változtatnom. Na meg gyakran megbántok olyan valakit akit nem is szeretnék, a barátaimat, mondtam, hogy én ilyen vagyok és nem nagyon veszem észre ha megbántok valakit, akkor szóljanak de hát nem szól egyik sem és ez bánt kicsit, de lehet csak én reagálom túl...
16F
belsőleg a legteljesebb mértékben. nem vagyok beképzelt, kiegyensúlyozott vagyok, vicces, vannak IGAZI barátaim, nem vagyok gáz, vagyis nem szoktak szivatni meg ilyenek, kedves vagyok, barátságos, nyitott.
külsőleg már nincs minden teljesen rendben.
a hajam egy szénaboglya, ilyen VV Évás, Shakirás, de úgy igazán egyik se és nem áll sehogy sem
a bőröm szép, azzal nincs bajom
az arcomon lévő dolgok külün-külön nem zavarnak tehát nem túl nagy vagy túl kicsi semmim se de az összhatás mégsem olyan túlságosan szép.
kicsik a melleim, és hurkás vagyok, nagy a combom
túl nagy a lábfejem, túl magas vagyok, plöttyedt a karom
Nem.
-kevés barátom, haverom van
-nincs barátnőm és sajnos nem is volt.
-külsőmön is változtatnék.
-kevés a pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!