Miért nem tudok népszerű lenni és miért nem vagyok elégedett ezzel?
Általános suli 4.ig népszerű voltam, de azóta nem vagyok az. Gimiben, egyetemen, munkahelyen ugyanúgy történt minden.
Bekerülök egy közösségbe és 4-5 emberrel azonnal egymásra hangolódunk ez tartós ismeretség marad még jóval utána...ezen túlmenően pedig mindig megosztom azt a közösséget ahol vagyok, a többség általában nem kedvel, irigyel, vagy ignorál a többiek meg kedvelnek. Szóval nem vagyok az a népszerű ember aki még ha csak látszólag is jóban van mindenkivel. Talán ez amiatt is lehet hogy az én természetem olyan hogy vagy kell valakinek a társasága vagy nem, nincsenek előítéleteim vagy ilyesmi, csak ha valaki szimpi azt egyből kiszúrom, feleslegesen meg nem halmozok csakúgy langyos ismeretségeket, amik semmit nem adnak. Most is az egyetemen olyan cikin alakultak a dolgok: vagyunk 40en ebből 5-6 ember bír a többiek vagy pletykálnak rólam, vagy bámulnak, vagy le sem sz.rnak. Ellenben az összes tanárom bír, pedig nem vagyok jó tanuló csak olyan közepes. A vizsgákon is elmegyek vizsgázni, viccelődnek velem és már többször mondták csakúgy hogy "látom mára nem készült, de magának van személyisége ami mindezt feledteti, ezért kap egy 5öst"
szóval vannak mély barátságaim igaz kevés, mint a jóbarátságok általában és ezek az emberek nagyon szeretnek, mélyen. Csak azt nem értem miért akarok folyton népszerű lenni, mindezek ellenére. Most egy olyan közegben vagyok ahol esélyem sincs népszerűnek lenni: itt az a népszerű aki úgy öltözködik mint egy rongy, iszik de hányásig, dohányzik mint a gyár és ha nem ezeket csinálja akkor a facebookon tárja ki az egész életét perces bontásban. Hát ilyen áron inkább nem kell a népszerűség. Csak sosem értem miért osztom meg az embereket ennyire, persze ez jó mert sokféle hatást tudok kiváltani az emberekből egy közösségen belül...de nem tudom............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!