Hogyan legyek népszerű?
nem nagyon tudok jó tanácsot adni, az előző leírta a lényeget. haj,ruha, és stílus ötleteket viszont tudok adni,mert nagyon szeretem a divatos cuccokat. ( ezt ne úgy képzeld el,hogy a legdrágább boltokba járkálok minden nap,hanem úgy hogy kevés, és olcsó ruhákból kihozom a legtöbbet. )
az öltözködésen elég sok múlik,hiába mondják sokan,hogy a belső számít igazán. az emberek szeretik a csinos lányokat. és ha jól érzed magad a cuccaidba magabiztos is leszel, ami szintén fontos,ha barátkozni szeretnél :)
ha van kedved,írj privit. 14L :D
A tiik körében az a népszerű,aki ribinek öltözik,sminkel,pasizik,szexel,iszik bulizik,nagy a szája,sok a pénze,elé is herdálja minden vacakra,okostelefonja van pedig nem ti tudja mire használni..
nem hinném hogy ilyen akarsz lenni
ha azt szeretnéd hogy kedveljenek,legyél önmagad,kedves,barátságos,ne legyél birka,ne fesd a hajad,ne sminkelj,normálisan öltözz mint ahogy egy gyereknek kell,legyél igényes,tanulj jól,beszélgess a többiekkel,ha beszólnak akkor udvariasan szólj vissza,sajnos a sok rosszindulatú,"ki ha én nem","menő" emberrel nem sok mindent lehet csinálni,nem szabad lesüllyedni a szintjükre..
Én is jártam már hasonló cipőben. Egészen általános iskola 8. osztályig. Az osztálytársaim főleg a fiúk állandóan szivattak. Mert nem tartoztam a menők közzé, már akkor is a ribik voltak az élvonalon. Hanem inkább tanultam, mellette volt 1-2 barátnőm. Sajnos annyira magamra vettem a hülye beszólásaikat, hogy volt mikor sírva mentem haza és hasonlók. De 2010 nyarán (amikor vége lett az átalánosnak) elkezdett változni az életem. Egyik barátnőmmel elkezdtünk délutánonként eljárkálni a helyi játszótérre, ahol megismertünk egy csomó helyi tizenévest és egyre több embert ismertem meg. Velük teljesen más volt, mint a suliban és velük még mindig egy társaság vagyunk. Itt ismertem meg az első barátomat akivel mai napig együtt vagyunk. Megnőtt az önbizalmam, bekerültem egy jó gimibe ahova jelenleg is járok. És elég érdekes, hogy pár ember azok közül akik annó piszkáltak, bocsánatot kértek az akkori viselkedésük miatt. Emellett az akkori lánykák akiken akkoriban már végigment a fél iskola mára kiégett libák lettek...Azt hiszem kicsit fordult a kocka.:D
Mit értessz népszerűségen? Mert én úgy gondolom hogy nem vagyok egy nagy népszerű ember, viszont vannak barátaim, eljárok bulizni néha és élvezem amit csinálok van életcélom és boldog vagyok. Nyilván minden embernek vannak gondjai, nekem is de igyekszem megtalálni a megoldást.
Szerintem próbáld meg magadat adni de ne görcsölj rá a dolgokra, csak lazán.
Ha kérdezni szeretnél valamit írj itt, vagy privi:)
17L
Szia! :)
Ne görcsölj ezen, hogy hogyan legyél népszerű, mert ha nem vagy olyan "fajta" lány, akkor nem leszel népszerű, ha viszont igen, akkor jönni fog magától, csak pár dolgot kell érte tenned.
1.: Először is fontos a külsőd (baromság az h csak a belső számít..), nem kell sminkelned magad, de egy kis szempillaspirál sose árt, esetleg különleges alkalmakkor valami nagyon szolíd és szép smink. A haj is nagyon fontos, ha szép az sokmindent elárul rólad. A ruhák nem fontos h márkásak legyenek, csak ízlésesen legyenek összeválogatva.
2.: Keep smiling.! :) az emberek imádják ha mosolyogsz. rengeteg mindent elérhetsz vele.
3.: ha valaki beszól, tudd hogy a mosolygós irónia súlyos fegyver, nem is kell feltétlenül visszaszólni, csak ha valami igazán frappánsat tudsz mondani.
4.: A sport! ha valamiben igazán jó vagy, akkor azzal menőzhetsz.
5.:Mindig, minden ügyről tudjál, legyél naprakész, de NEM KELL MINDENBEN résztvenned, nem jó ha mindenbe bele is folysz.
6.: A facebook nagyon fontos a mai kamaszok életében. Ne posztold ki minden percedet, mint pl "jaaj éppen kajcsizok :$$" mert ez baromi idegesítő, viszont néha posztolj tényeg érdekes vagy vicces dolgokat.
7.: ne félj a fiúktól, nem harapnak :D velük is legyél vidám, vagy kacérkodj velük vagy csak simán dumáljatok ;)
én a legjobb fiúbarátaim nélkül nehezen képzelném el az életemet.
8.: Figyelj az IGAZI barátnőidre!! soha, smmilyen körülmények között ne hanyagold el őket, ha utazo valahova vigyél nekik apróságot, vagy szervezz meglepi-szülinapot, vedd észre ha valami bajuk van, beszélj velük amennyit csak lehet.
9.: tanulj jól, gimibe már az a menő !!
10.: menj velük délutánonkén sétálni, fagyizni, moziba.
remélem kicsit tudtam segíteni, én népszerű vagyok és a saját tapasztalataimat írtam le :)
ha szeretnél még kérdezni, írj nyugodtan privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!