Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális, hogy meggyűlöltem...

Normális, hogy meggyűlöltem ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Egykor barátnőnk volt, vagyis inkább foglalkoztunk vele, haverként..De amikor kiderült (elmondta) miket csinálta azóta meggyűlöltem, és megundorodtam tőle. Kollégista volt és szexxel stoppolt haza kamionosokkal fuvarért, lefeküdt hajléktalanokkal, más etnikumba tartozókkal, idős 50 feletti bácsikkal, fogyatékos fiúkkal, drogosokkal, magyarul mindenkivel. Eleinte évekig azt hazudta hogy szűz és hogy a jóképű pasikra bukik, üldözött is egy párat, de miután azok nem jöttek össze neki, váltott és a fent felsoroltakkal kezdett. Még újságban is hirdette magát hogy'aktot vállalna'. Egyetemi végzettséggel rendelkező, többnyelven beszélő lány nem is értem hogy tehet ilyet magával. Semmi önbecsülése nincs, bárkinek odaadja magát az első szóra, vadidegen egyszer látott külföldinek is. Sosem védekezik, csak megszakítással...Próbáltunk neki segíteni , igényesen öltöztettük, adtunk neki enni, pénzt is ritkán, próbáltunk vele beszélni, de SEMMI SEM HASZNÁLt. Elképesztően meggyűlöltem emiatt az igénytelen viselkedése miatt, és nagyon haragszom rá!!! És magamra is hogy nem tudok rajta segíteni.
2012. júl. 23. 10:05
 1/10 Ilyent ***** válasza:

Nimfomániás.

Elméletileg betegség.

2012. júl. 23. 10:16
 2/10 A kérdező kommentje:
De igényei legyenek már akkor is könyörgöm!!!
2012. júl. 23. 10:18
 3/10 anonim válasza:

Ha ő nem akar változtatni az életén, akkor te nem tehetsz semmit se érte.....

Nekem is van egy ismerősöm, aki külföldön k...a volt, elég durva dolgai voltak ezen kívül is, de én a mai napig jóban vagyok vele. Igaz, nem mond el nekem mindent, én meg nem faggatom, de nem azért vagyok vele jóban, mert olyan tökéletes, hanem azért, mert jól kijövünk és bírom, az hogy mit csinál az életével, az az ő dolga, én mondtam neki, ha baj van, számíthat rám. nem értek egyet az életvitelével, legalábbis azzal, amit hallottam, ilyen téren teljesen különbözünk és mégis jóban vagyunk, nem is nagyon tudom megmagyarázni miért van ez, de akkor is bírom. Ami még érdekes, hogy egy másik barátnőmmel, aki egyébként tök normális, csak nagyon gyerekesnek tartom, azt a lányt nem érzem annyira közelinek, mint ezt a barátnőmet.....valahogy a gyerekes dolgai jobban kiakasztanak. Szerintem normális ha így érzel, hisz van, aki ezeket nem tudja tolerálni, én ezzel az ismerősömmel úgy vagyok, hogy lefogadom olyannak, amilyen, mert valamiért közel áll hozzám :)

2012. júl. 23. 10:20
 4/10 anonim válasza:
lefogadom helyett elfogadom :) félreírtam bocsi :)
2012. júl. 23. 10:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Utálom, hogy gyűlölöm. De érte haragszom, nem ellene. Jóindulatból, szeretetből a saját érdekében szeretném jobb irányba terelni, mert úgy érzem jobb sorsot érdemel. (tanulásban nagyon okos lány). Teljesen összetörtek ezek a dolgok amik vele történtek. Pl. egyszer anyukámat hívta fel mobilon mert nem tudta hol van. Később kiderült tettek valamit az italába és arra ébredt hogy valaki ke.féli és lefotózták a fotója amint meztelenül feküdt meg felkerült a netre is. Szülei nem tőrödnek vele...más barátainak nem mondta el ezeket a dolgokat.
2012. júl. 23. 10:25
 6/10 anonim válasza:
De ha ő nem akar változni, az az ő hibája. Mint írtam, nekem is van egy hasonló ismerősöm. Én sem szólok bele az életébe, annyit mondtam, ha baj van, rám számíthat. ne magadat okold, elhiszem, hogy aggódsz érte, félted, de az életéről ő dönt.....ameddig ő nem akar más életet élni, addig nem fog változtatni semmin se. Ha pedig úgy érzed, elítéled ezért, az sem baj, nem mindenki akar magának ilyen ismerőst vagy barátnőt....akiért folyton aggódni kell
2012. júl. 23. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az előző válaszolóval. Szerintem a barátnőd nincs olyan állapotban, hogy meg tudja ítélni, mi a jó neki és mi nem. Próbálj neki valahogy segíteni, ha nem akarja akkor is, te ismered, te tudod a módját. Ha csak nézed és áltatod magad azzal, hogy mivel ő nem akarja, így nem avatkozol bele, az se jobb annál, mint hogyha egyáltalán nem érdekelne. Vannak, akiknek meg kell adni a kezdőlökést ahhoz, hogy belássák, hibáznak, és ez a legjobb barátok dolga!
2012. júl. 23. 11:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy csak neked mondta el, már nagyon nagy dolog! Tőled várja a segítséget, benned még megbízik, ne hagyd cserben! Előző voltam.
2012. júl. 23. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen egyének..

Az iskolázottság és az inteligencia szint az két különböző dolog.

Én is fogtam ki hasonló lányt bár ennyire nem voltak durva dolgai. Én sokáig harcoltam hogy rendbe tegyem az életét. De ezek szerint neki nem felelt meg a normális élet. Nem sok dolgot adtam fel életemben azt tudniillik. De van amin nem tudsz változtatni. Hát most hogy ezeket megtudtad letörhetett rendesen az a tény hogy 2526.dik vagy ilyen emberek után. Kit nem tört volna le és ki ne haragudna ezért a mindenre és legfőképp a csajra.

2012. júl. 23. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Mennyi időt töltöttél vele?

Mert pl van egy haverom akinek pont egy ilyesmi barátnője van és sejtése nincs róla miket művelt már a hölgyemény megelőzően életébe. A képzeleted elengetheted az mind megvolt a csajának. Nem hogy mindenféle kissebbségi etnikummal és alja utolsó népséggel szexelt ,hanem még grupenbe is tették. A csajról pedig se ránézésre se beszédébe nem gondolná senki ezeket és még csinos jó megjelenésű kb átlag középosztályból származó lány.

Én meg tuti nem fogok szólni havernak erről mert ő élete és amiről nem tud az nem izgatja nem fáj neki. Bár ezeket mindenki tudja raja kívül.

Amúgy vagy 3 hasonló lányt kapásból ismerek és még nem is csúnya egy se. :( De ezek után kinek kéne? Én jóérzéssel nem tudnék ilyen nőkkel szexelni. A prostikat legalább felmenti az hogy pénzért csinálják mert csórók. Pedig utálom őket is és nem gondoltam hogy ilyet fogok írni róluk.

2012. júl. 23. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!