Normális, hogy meggyűlöltem ezt a lányt?
Nimfomániás.
Elméletileg betegség.
Ha ő nem akar változtatni az életén, akkor te nem tehetsz semmit se érte.....
Nekem is van egy ismerősöm, aki külföldön k...a volt, elég durva dolgai voltak ezen kívül is, de én a mai napig jóban vagyok vele. Igaz, nem mond el nekem mindent, én meg nem faggatom, de nem azért vagyok vele jóban, mert olyan tökéletes, hanem azért, mert jól kijövünk és bírom, az hogy mit csinál az életével, az az ő dolga, én mondtam neki, ha baj van, számíthat rám. nem értek egyet az életvitelével, legalábbis azzal, amit hallottam, ilyen téren teljesen különbözünk és mégis jóban vagyunk, nem is nagyon tudom megmagyarázni miért van ez, de akkor is bírom. Ami még érdekes, hogy egy másik barátnőmmel, aki egyébként tök normális, csak nagyon gyerekesnek tartom, azt a lányt nem érzem annyira közelinek, mint ezt a barátnőmet.....valahogy a gyerekes dolgai jobban kiakasztanak. Szerintem normális ha így érzel, hisz van, aki ezeket nem tudja tolerálni, én ezzel az ismerősömmel úgy vagyok, hogy lefogadom olyannak, amilyen, mert valamiért közel áll hozzám :)
Vannak ilyen egyének..
Az iskolázottság és az inteligencia szint az két különböző dolog.
Én is fogtam ki hasonló lányt bár ennyire nem voltak durva dolgai. Én sokáig harcoltam hogy rendbe tegyem az életét. De ezek szerint neki nem felelt meg a normális élet. Nem sok dolgot adtam fel életemben azt tudniillik. De van amin nem tudsz változtatni. Hát most hogy ezeket megtudtad letörhetett rendesen az a tény hogy 2526.dik vagy ilyen emberek után. Kit nem tört volna le és ki ne haragudna ezért a mindenre és legfőképp a csajra.
Mennyi időt töltöttél vele?
Mert pl van egy haverom akinek pont egy ilyesmi barátnője van és sejtése nincs róla miket művelt már a hölgyemény megelőzően életébe. A képzeleted elengetheted az mind megvolt a csajának. Nem hogy mindenféle kissebbségi etnikummal és alja utolsó népséggel szexelt ,hanem még grupenbe is tették. A csajról pedig se ránézésre se beszédébe nem gondolná senki ezeket és még csinos jó megjelenésű kb átlag középosztályból származó lány.
Én meg tuti nem fogok szólni havernak erről mert ő élete és amiről nem tud az nem izgatja nem fáj neki. Bár ezeket mindenki tudja raja kívül.
Amúgy vagy 3 hasonló lányt kapásból ismerek és még nem is csúnya egy se. :( De ezek után kinek kéne? Én jóérzéssel nem tudnék ilyen nőkkel szexelni. A prostikat legalább felmenti az hogy pénzért csinálják mert csórók. Pedig utálom őket is és nem gondoltam hogy ilyet fogok írni róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!