Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iskolapszichológusnak régóta beszélek egy lányról, akit szerettem, de meggyűlöltem azért, amiért látványosan lesz*rt. Amit nem tud, hogy ő ismeri ezt a lányt. Elmondjam neki, ki ő?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem mert titok tartási kötelezettsége van ezért nem adhat ki információkat
2012. márc. 31. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
elsőnek igaza van. ha akarná se mondhatná el
2012. márc. 31. 12:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondaná el másoknak, és lehet könnyebb lenne téged megértenie. De ha mondjuk rokona, vagy közeli ismerőse, lehet befolyásolná.
2012. márc. 31. 12:49
 4/11 A kérdező kommentje:

"elsőnek igaza van. ha akarná se mondhatná el"

Micsodát?

Lehet, hogy félreértettetek?

2012. márc. 31. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:
elmondhatod neki mert NEM MONDHATJA el.
2012. márc. 31. 13:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Én attól félek, hogy elmondja... fel sem merült bennem. Csak gondoltam, hogy esetleg nem akarna úgy beszélni a lányról, mert ő is elég jól ismeri és nem akarja kibeszélni vagy ilyesmi...
2012. márc. 31. 14:17
 7/11 A kérdező kommentje:
*javítás: én NEM attól félek, hogy elmondja
2012. márc. 31. 14:17
 8/11 anonim ***** válasza:

hidd el a pszichológust tökre nem érdekli kibe vagy szerelmes, meg mit akarsz és mi bajod.

neki ez csak munka.

2012. márc. 31. 15:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Iskolapszichológusról van szó. Nem hinném, hogy a remek keresetért csinálja, azonkívül mindenki szereti, tündéri aranyos és a tanárkollegáival is szokott beszélgetni. Hiszem, hogy szívből csinálja.
2012. márc. 31. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Hasonló esetben én nem mondanám el. Nyilván nem mondaná el a lánynak, de szerintem valamilyen szinten máshogy állna a problémádhoz így, hogy ismeri. Enélkül hasznosabban tud veled foglalkozni.
2012. márc. 31. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!