Miért ilyen lenézőek a pestiek a "vidékiekkel" szemben?
Az egy dolog hogy mi vidéken élünk szerintük, ezzel már nem foglalkozok. De mindig amikor Pestről beszélnek olyan mintha az lenne a világmegváltás mindenki számára. És olyanokat írnak hogy:
"Akkor te biztos vidéken élsz..."
"Vidéken persze nincs olyan luxus mint Pesten!"
"Vidéken az óvszer is sz*rabb"
És ezek még a kulturáltabb válaszok voltak azok közül amiket láttam. Most úgy őszintén kérdezném a Budapesten élőktől:
Szerintetek Magyarország Budapestből és egy vidéknek nevezett területből áll?
"Vidéken az óvszer is sz*rabb"
:DD
Nem kell ebbe beleélned magad, egy debreceni is simán mondja egy falusira hogy vidéki.
Ha meg nagyon lovagolja a témát egy pesti mond meg neki hogy New Yorkban sokkal jobb az óvszer, versenyezzen azzal ha tud.
Én Soproniként mondhatom a pestieknek hogy haha te forintba kapod a fizud?Haha , gáz vagy öregem.
Az Euro a menő.
Ezt eljátszottam egy budapestivel , meg sem tudott szólalni.Onnantól minden soproni bunkó meg sznob lett.
Jeee, akkor én egy paraszt vagyok aki traktorral jár! :D
És igen, hatosnak igaza van abban is hogy mi meg pestieknek hívjuk őket. Elnézést, lehet hogy ti is csak azért nem nevezitek a nevükön a városokat mert így egyszerűbb. Akkor egyezzünk meg abban hogy lesznek a pesti emberek meg a vidékiek. :D Így mégiscsak egyszerűbb!
8. Ezen nagyon jót röhögtem.:D
Amúgy én minden várost a nevén nevezek és Budapest is így, a nevén mondva hangzik szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!