Orvosi egyetem tanítják az orvosoknak, hogy hogyan legyenek ennyire flegmák és lenézőek?
Az ilyen betegek miatt válnak olyanná, mint amilyen te vagy kérdező. A sok megkeseredett előítéletes ember miatt.
Nekem n plusz 1 barátom van orvosin és mindegyikük azért van ott mert imádja a szakmát, többek közt a párom is. Inkább a páromról tudok beszélni, ő azért van ott, mert volt pár atrocitása már orvosokkal és elhatározta, ő annál jobb lesz. És igen, tudom, ha rajta múlik sosem fogad el hálapénzt, akkor sem ha beledöglünk, vagy éhen halunk mert nem tudunk albérletet fizetni...
Tudom, hogy minden egyes betegéért bármit megtesz majd. Szóval ezt a hangvételt mellőzd, ha orvosokkal akarsz jóban lenni, mert én is elvből utálom az ilyen hangnemet, az orvosok annyi év tanulás után, főleg aki szívvel lélekkel csinálja szintén. De ha találkoznak egy pár ilyen házsártos elégedetlen, hálátlan beteggel, könnyen "megfordul" a dolog, hiszen ő minek legyen kedves ha lenézik a munkáját és amit csinál?
Persze vannak olyanok akiket az érdek vezérel és nem egy embert ismerek orvosiról akinek nincs ott amit keresnie, de ezeket el kell kerülni.
És ha adhatok egy jó tanácsot: vegyél visszább az arroganciádból, mert így mindenkiből kihozod az állatot, fordított pszichológia az egész.
4-es vagyok
Még az jutott eszembe, hogy ha minden ember életét, baját nyűgét az orvos magára venné idegroncs lenne az első héttől kezdve. Az orvosok meg kell tanuljanak érzelmileg függetlenek maradni.
Persze a tapintat és az "alap" kedvesség jó ha megvan, de nem kell elfelejteni, hogy nekik is lehet rossz napjuk, családi gondjuk stb stb
Hát nem tudom, Nektek milyen tapasztalatotok van. Az én ismerőseim/barátaim nem nézik le a többi szakot. A párom legjobb barátja pl. fogorvosin van. Nem is értem miért néznék le.
Ti vagy gyerekek vagytok, vagy nem jó körökben mozogtok.
Persze, hogy vannak, de azokat az embereket el kell kerülni és kész. Akinek van ideje ilyen dolgokkal foglalkozni, hogy fikázza a másikat az ott van értelmileg, kell hagyni...
És nem kell általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!