Sztetek normális dolog ez a nudizmus? Hallgassátok meg a riportot és mi a véleményetek erről az egészről?
Engem felháborított, hogy főműsoridőben volt egy olyan riport a szegedi nudista strandon / strandról, hogy éppen a héten van a fiatal (!!!) naturisták találkozója és 6-7 éves gyerekek is vannak ott.
Hát szerintem ez vérlázító, pedofiloknak egy paradicsom, hogy legeltessék a szemüket a kisgyerekeken. Nincs igazam? (ja és még kötelezővé is teszik a meztelenkedést, biztos ami biztos ...)
FELHÁBORÍTÓ !! Ti elengednétek a gyereketeket ide?
Miért nem tiltják be az ilyet? Teljesen szabadon, kifejezetten fiataloknak szervezik a táborukat, a józan ész megáll, hogy ezt meg hagyják is a hatóságok.
Nektek mi a véleményetek?
(Akit érdekel, meghallgathatja:
www.radio.hu ---07.14. 17-18 h közötti műsort kell kiválasztani, és a 18-dik perctől indul a riport erről)
Ne haragudjatok, ez viccnek se rossz.
Én ismerek oylan srácot aki jár rendszeresen, és pontosan az a legnagyobb baja, hogy ellepik őt a "tisztes őszhajú úriemberek", azaz ahogy te fogalmaztál, "nincs köze a buxisághoz" .... Á dehogy, csak itt le se írok olyat, amit pl ez a srác tapasztalt, mert az lenne a kiakadás csúcsa és megint én lennék a hülye.
Nem ráerőltetem másra, de az én véleményem határozottan az, hogy exhibicionizmus, csak annak egy legális kiélési formája. Ettől még más gondolhatja másképpen.
És még mindig nem tudott senki értelmes választ adni a szégyenlős naturista kérdésére, ami válasz gyanánt jött, az csak mellébeszélés volt.
A NATURIZMUS EGY TELJESEN NORMÁLIS DOLOG, AMI SENKINEK SEM KÖTELEZŐ!!!
HA NEM TETSZIK,NEM ISMERED AZ ILYEN HELYEKET NE FOGLALKOZZ VELE ÉS NE SZÓLD LE!!!!
A TUDATLANSÁGOD FÁJDALMAS !!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!