Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sztetek normális dolog ez a...

Sztetek normális dolog ez a nudizmus? Hallgassátok meg a riportot és mi a véleményetek erről az egészről?

Figyelt kérdés

Engem felháborított, hogy főműsoridőben volt egy olyan riport a szegedi nudista strandon / strandról, hogy éppen a héten van a fiatal (!!!) naturisták találkozója és 6-7 éves gyerekek is vannak ott.

Hát szerintem ez vérlázító, pedofiloknak egy paradicsom, hogy legeltessék a szemüket a kisgyerekeken. Nincs igazam? (ja és még kötelezővé is teszik a meztelenkedést, biztos ami biztos ...)

FELHÁBORÍTÓ !! Ti elengednétek a gyereketeket ide?

Miért nem tiltják be az ilyet? Teljesen szabadon, kifejezetten fiataloknak szervezik a táborukat, a józan ész megáll, hogy ezt meg hagyják is a hatóságok.

Nektek mi a véleményetek?

(Akit érdekel, meghallgathatja:

www.radio.hu ---07.14. 17-18 h közötti műsort kell kiválasztani, és a 18-dik perctől indul a riport erről)

2009. júl. 15. 08:34
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
66%
nekem az a véleményem, hogy kezeltesd magad.
2009. júl. 15. 09:26
 2/32 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom meghallgatni a riportot, de ha úgy van, ahogy leírtad, azt gondolom, hogy az ilyen korú gyerekeknek nincs választásuk, így nem tudják, hogy mibe viszik bele őket és ez nem való emiatt. Nem tudom, hogy az első válaszolónak mi baja van. Biztos, bal lábbal kelt fel.
2009. júl. 15. 09:49
 3/32 anonim ***** válasza:
95%

Az a bajod, hogy NEKED ez nem tetszik. Jogod van hozzá, nem kötelező nudista strandra járni. De aki ilyen helyre akar járni, ugyan miért ne járhatna? A nudista strandok azért vannak, hogy oda járhassanak, akik nem szeretik a fürdőruhát - és hidd el, nem azok mennek oda, akik kocsányon lógó szemekkel akarják bámulni a másikat. (azokat általában a nudista strandokról kihajítják). Ha számodra ennyire természetellenes a saját tested, az a te egyéni szoc.problémád. De azért betiltani valamit, mert NEKED nem tetszik? Ha holnap kitalálod, hogy a barna szeműek nem tetszenek, itt fogod követelni, hogy minden barna szemű pusztuljon?

Empátia, empátia, empátia...

2009. júl. 15. 09:51
 4/32 anonim ***** válasza:
55%
09:51: az más, ha valaki elmegy nudista strandra felnőttként, az az ő döntése, de egy 6 éves gyerek nem maga dönt erről. A kérdezőnek is ezzel van baja, nem a nudistákkal úgy általában.
2009. júl. 15. 09:54
 5/32 anonim ***** válasza:
93%
09:54-es, a kérdésből nem úgy tűnik, hogy csak ezzel van baja a kérdezőnek. Hanem a főműsoridőben leadott riporttal, a nudistákkal, a meztelenséggel, meg talán az egész világgal úgy általában. Hogy kötelezővé teszik a meztelenséget? Egy nudista strandon? Milyen meglepő...
2009. júl. 15. 10:03
 6/32 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnt, hogy a kérdés a kis gyerekekre vonatkozott...én így érzelmeztem. Mindegy, én arra válaszoltam. Szóval szerintem mindenkinek saját döntése ez és persze, hogy a nudista strandon nudisták vannak, csak ebbe kis gyereket, akik nem tudják eldönteni, hogy "akarsz jönni vagy sem?" nem kellene akarata nélkül belerángatni. Én nem vinném ilyen helyre a gyerekemet, amíg nem olyan korú, hogy el tudja dönteni. Meg amúgy sem.
2009. júl. 15. 10:11
 7/32 anonim ***** válasza:
91%
Igen, abban tökéletesen egyetértünk, kisgyerekeket nem kellene vinni sehová, amíg nem tudják eldönteni, akarnak-e menni - és ez vonatkozik a templomba járásra és a hitoktatásra is! (persze az orvos és az iskola kivétel! :) )
2009. júl. 15. 10:21
 8/32 anonim ***** válasza:

gondolom az háborított fel, hogy a rádióban volt és nem a tv-ben.

mi a problémád a meztelenséggel? nem az a természetes? mi a gond azzal, hogy gyerekek megtanulják, hogy nem kell elrejteni a testüket?

voltál már valha nudista strandon? nyilván nem, mert akkor tudnád, hogy sokkal kuluráltabban vislekednek az emberek és nem a pedofilok gyülekezete.

hidd el, hogy nem erotikus. és sokkal kellemesebb érzés fürdőruha nélkül napozni, fürödni. ez egy fajta életmód és senkinek nincsenek hátsó szándékai.

egy társaságban, ahol mindenki meztelen ott nem azt nézik, hogy jé, ott egy pucér ember.

2009. júl. 15. 12:51
 9/32 A kérdező kommentje:

Ne is haragudjatok, de ennyi hülyeséget ,,,,

A fő problémám valóban KISGYEREKEKKEL kapcsolatos !!!! És emiatt a főműsoridő is természetesen. Úgyhog ynem a világgal van a bajom, de a legalizált exhibicionizmussal és a gyerekeken való szemlegeltetéssel már annál inkább!

2009. júl. 15. 13:39
 10/32 A kérdező kommentje:

09:54

Úgy valahogy igen!

12:51

Neked kellene kezeltetned magad sztem, de addig is magyarázd el nekem mi az összefüggés a meztelenkedés, magamutogatás és a kulturáltság között, mert ezt nem vágom esküszöm. Na ztán ilyen zöldeket pedig hogy nem erotikus sztem ne is írj, abszurd komolyan, akkor emiatt is kezeltesd magad, ne is haragudj, de akinek egy meztelen emberi test nem tud erotikus lenni, ott valami nagy gond van ....

2009. júl. 15. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!