Sztetek normális dolog ez a nudizmus? Hallgassátok meg a riportot és mi a véleményetek erről az egészről?
Engem felháborított, hogy főműsoridőben volt egy olyan riport a szegedi nudista strandon / strandról, hogy éppen a héten van a fiatal (!!!) naturisták találkozója és 6-7 éves gyerekek is vannak ott.
Hát szerintem ez vérlázító, pedofiloknak egy paradicsom, hogy legeltessék a szemüket a kisgyerekeken. Nincs igazam? (ja és még kötelezővé is teszik a meztelenkedést, biztos ami biztos ...)
FELHÁBORÍTÓ !! Ti elengednétek a gyereketeket ide?
Miért nem tiltják be az ilyet? Teljesen szabadon, kifejezetten fiataloknak szervezik a táborukat, a józan ész megáll, hogy ezt meg hagyják is a hatóságok.
Nektek mi a véleményetek?
(Akit érdekel, meghallgathatja:
www.radio.hu ---07.14. 17-18 h közötti műsort kell kiválasztani, és a 18-dik perctől indul a riport erről)
jah és sajnos még mindig nem sikerül megértenem a meztelenkedés és a kulturáltság közti összefüggést, egy tudom nagyon fránya csökönyös és buta ember vagyok, de valahogy nem megy.
Na meg az is fejtörést okoz, miért nem lehet normálisan furdőruhában fürdeni, napozni, bár a magamutogatás ismert jelenség, csak az a durva, hogy ezt úgy képesek elferdíteni, hogy a végén még a fürdőruhás strandolók kérnek elnézést. Az ész megáll komolyan. Hát hiába, ezt hívják erős önigazolásnak, látom, működik rendesen ez sokakban aki érintett.
+ 1 érdekes dolog:
Ha annyira hű de természetes, akkor a napokban is miért hallok olyan hírt, hogy "kukkoló fotózót fogtak a naturista strand mellett" ???? Ismét megáll az ész, most akkor itt elő jön aszégyenlős naturista fogalma. Megcseszik, ha ők hirdetik, mennyire természetes, akkor mi afrászért zavarja őket ha lefotózzák? Tán nem mégsem annyira természetes? Vagy csak a maguk kiforgatott értelmezésében természetes igaz?
na sztem a józan ész meggállt már rég, de értelme sválaszt még mindig nem kaptam, figyelitek !! ??? Azért ez is egyfajta válasz ... gratula
Nem is igazán értem a kérdést? Hogy elengednénk-e a gyerekeinket? Nyilván nem, ha nem vagyunk naturisták. Nyilván igen, ha naturisták vagyunk.
Ez ennyire egyszerű. Ha ezen felháborodsz, akkor mit szólsz a testfestéshez? Ott a 6-7 éves gyerekek testére festenek. Igen, a puncira, fütyire is.
Egyébként a meztelen gyerekek szépek.
aha, szóval szépek a gyerekek, .... hajrá .....
És ezek szerint nem is olyan abszurd, hogy kaptam egy emailt, melyben azt írta valaki, hogy neki olyanról is tudomása van, hogy szerveznek közös maszturbációkat, és azért ezt nem kellene X kor alattiaknak látni.
Méghogy testfestés ... eszement egy banda .... azért gondolom páran igencsak élvezik a helyzetet ilyen alkalommal.
Sajnos a naturizmust sokan félreértik. Az újságíróknak, riportereknek sem a lényeg számít, hanem az, hogy szenzáció legyen belőle. A valóság meg őket nem érdekli.
Ne a riportból indulj ki, és egy ujságíró véleménye alapján ne ítélj el egy életformát.
A naturisták nem nézik meg egymást, és főként nem bámulják meg a gyerekek micsodáját, a pedofilokat meg szinte mégjobban elítélik mint mások. Viszont szeretik a természetet és a természetességet.
Ha azt hallod, hogy kukkoló fotózott, akkor az ezek szerint nem nudista volt, mert különben nem kellett volna kukkolnia.
S hogy a nudisták miért nem szeretik, ha fényképezik őket? Mert pont hogy nem exhibicionisták és magamutogatók. Ők természetesen viselkednek, és nem akarnak médiasztárok lenni. Azonkívűl pont azért, mert sokan félreértik az egészet és visszaélnek vele, szenzációt, botrányt akarnak csinálni abból, ami nem az.
Hányszor hallottál már arról, hogy a naturisták felvonulnának a Bajcsy zsilinszky úton? Ugye nem, mert nekik semmi közük a magamutogatókhoz, a b.zikhoz, meg sok más olyan társasághoz, akikkel össze akarják őket mosni, és akiket ők maguk is kiközösítenek, mint ahogy mi is szeretnénk kiközösíteni a bűnözőket magunk közül, mert ha külföldre megyek, szégyenkeznem kell, mert azt mondják tolvaj magyar.
a saját meztelen tested is erotikus? netalántán édesanyádé? nem igaz, hogy mindig erotikus lenne. ezek hétköznapi emberek strandolás-pihenés közben, nem áll szándékukban vágyat kelteni, így nem is teszik.
a kisgyerekek sokszor egyébként is meztelenül fürdenek, és hidd el, sokkal nehezebb egy általános strandon kiszűrni, hogy ki mustrálja őket és ki nem.
főműsoridőben gyilkosságokról és szörnyűbb dolgokról is esett már szó, minden jellegű témáról lehet beszélni én úgy gondolom.
azért feltételezik sokan, hogy a világgal van bajod, mert úgy fogalmazol mintha legalább üvöltenél.
Nem tudom. Engem 2 éves koromtól vittek nudizni a szüleim, később már másik két öcsém és a nővérem is lenn volt.
Semmi bajom, szüleimnek sem. Most már nem járunk le mert messzebb lakunk, és nincs már rá idő. De nem tapasztaltam ott lenn soha semmi furcsát pedig sokáig jártunk le. Szüleim sem elmebajosak, kényelmes volt és kész. Szép helyen volt, jó társasággal, lakókocsihellyel stb.
Nem lettünk veszélyesek a társadalomra, sőt régi ismerősök sem akikkel együtt nyomtuk. Nem értem mi ezzel a baj?
Ha ronda vagy és korlátolt, esetleg csak az egyik, akkor maradj otthon. Nem kell mindenben a rosszat látni ami szokatlan vagy az ízlésedtől eltérő. Menj máshova napozni/fürdeni, Te fehérseggű.
Megrémültem amikor a válaszokat olvastam.Egy meztelen gyerek szép?Beteg pedofil vagy!
Szdsz szavazó-e vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!