Sztetek normális dolog ez a nudizmus? Hallgassátok meg a riportot és mi a véleményetek erről az egészről?
Engem felháborított, hogy főműsoridőben volt egy olyan riport a szegedi nudista strandon / strandról, hogy éppen a héten van a fiatal (!!!) naturisták találkozója és 6-7 éves gyerekek is vannak ott.
Hát szerintem ez vérlázító, pedofiloknak egy paradicsom, hogy legeltessék a szemüket a kisgyerekeken. Nincs igazam? (ja és még kötelezővé is teszik a meztelenkedést, biztos ami biztos ...)
FELHÁBORÍTÓ !! Ti elengednétek a gyereketeket ide?
Miért nem tiltják be az ilyet? Teljesen szabadon, kifejezetten fiataloknak szervezik a táborukat, a józan ész megáll, hogy ezt meg hagyják is a hatóságok.
Nektek mi a véleményetek?
(Akit érdekel, meghallgathatja:
www.radio.hu ---07.14. 17-18 h közötti műsort kell kiválasztani, és a 18-dik perctől indul a riport erről)
Való igaz, ez egyfajta legális exhibicionizmus.
Az én véleményem is az, hogy ezeket a helyeket be kellene tiltani, így elejét venni olyanoknak mint amit a kérdező is írt.
Ifjúsági tábor, az persze. Sokan el vannak varázsolva, hasonlóért az USA-ban már lecsuknak, csak merj rá nézni egy 18 alattira. Az én kisgyerekeimet se bámulja semmiféle ferde hajlamú meztelenkedő.
jahh
a magamutogatás az munka ???
a végén még azt is képesek kihozni ezek
tehát ha jól értettelek, akkor azzal van gondod, hogy vkinek az a természetes, hogy meztelen? TE ruhában születtél?
hallottál már olyanról, hogy bántalmaztak vkit nudista strandon? mert én még nem.
a klasszikus kabátnyitogatos exhibicionistának is csak akkor van élvezete, ha vkit meg tud ijeszeteni a meztelenségével. tehát nálad valószínűleg nagyon esélyes lenne.
te komolyan úgy gondolod, hogy egy nudista strand a vojurizmusról szól?
és hát igen ... én is azok közé az emberek közé tartozom, aki nem gerjed be attól, ha meglát egy meztelen testet
azok, akik úgy gondolják, hogy a meztelenség az pfuuujjj, az egy tiltott dolog... na azokat felizgatja ....
Tudod én pszichiáter vagyok, és fenntartom amit mondtam, te viszont nézz utána enek a "vojurizmusról "-nak, mert még csak nem is így nevezik, az meg más kérdés, hogy nem is ezt jelenti, az más !! :)
És ha már ennyire természeteskedsz akkro valóban feltenném a kérdést, te a Rákóczi úton is meztelenül szoktál pl. vásárolni? Csak mert annyira természetes? Tudod az ember ahogy civilizálódott, meganulta, hogy vannak bizonyos közösségi normák, és ilyen a ruhaviselés is.
A komment megírásának időpontja: ma 17:53
most veszem csak észre, hogy te csak kategórát tévesztettél.... biztos a humor rovatba szántad az eddigi beírásaidat.
te és pszicháter???? *fetreng*
nyilván el is tudod mondani, hogymit jelent a "voyeur" én csak fonetikusan írtam, ennyi.
pontosan arról szól a történet, hogy a nudsiták betartják a társadalmi szabályokat, mert elkerített nudista strandon meztelenkednek és nem a "Rákóczi úton", de gondolom ez még nem tűnt fel neked.
miért gondolod, hogy egy nudista strand tele van pedofilokkal?
mondjuk mindenki magából indul ki......
"nyilván el is tudod mondani, hogymit jelent a "voyeur" én csak fonetikusan írtam, ennyi.
pontosan arról szól a történet, hogy a nudsiták betartják a társadalmi szabályokat, mert elkerített nudista strandon meztelenkednek és nem a "Rákóczi úton", de gondolom ez még nem tűnt fel neked."
PONTOSAN NEM ERRŐL SZÓL, de örülök, hogy ilyen jól informált vagy .... ész megáll komolyan.
Másrészt nem én találtam ki amit írt valaki, hanem ők maguk mondtzák, kifejezetten gyreekeknek, fiataloknak szervezik a tábort. Úgyhogy nem magamtól szedtem az ötletet.
De oké, ha te elküldöd a gyerekedet egy ilyen táborba, akkor gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!