Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szulok és kamaszok ti r*****-n...

Szulok és kamaszok ti r*****-nak tartanátok valakit emiatt?

Figyelt kérdés

nem vagyok szégyellos úgy értem a testemet nem szégyellem fiuk elott,persze nem is mutogatom magam,de ha véletlenul meglátnak pl a suliban amikor átoltozom az engem egyáltalán nem zavar.és gondoltam arra,hogy jo lene ha felnottkoromban vettkozhetnék meg minden.már kicsi koromban is ilyen voltam és akkor is ezt szerettem volna.

14/L

2012. júl. 21. 20:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Igen, annak tartalak. Bele sem merek gondolni, mi leszel pár év múlva.
2012. júl. 21. 21:01
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem abszolút nem probléma, nálunk nincsenek öltözők, az egész osztály ugyanakkor öltözik az osztályteremben. Ha mondjuk strandra mennek a lányok, akkor hirtelen mindenki r..... lesz?! Nem hinném...
2012. júl. 21. 21:05
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
isten az embert mezitelennek teremtette. nincs ebben semmi kivetnivaló. a kéjelgés, az már bűn!
2012. júl. 21. 21:07
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem tartalak annak. De ha anyukád helyében lennék, elmagyaráznám, ez a viselkedés milyen következmények hordozhat.

Olyat pl., hogy félreértenek. Próbálkoznak esetleg, mint egy felnőtt nővel. Vannak beteg felnőttek is, akik erejüknél fogva olyanra akarnak kényszeríteni, amit te nem akarsz, közeli testi kapcsolatra. Elmondanám a helyében, hogy ez nem illő viselkedés.

Ezt a hajlamodat felnőtt korodban tudnád kamatoztatni, vagy akár most is, szerepléssel, ahol megmutathatod, hogy mit tudsz.

2012. júl. 21. 21:10
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Első, mondd, hogy ez csak ironikus viccelődés volt. :)
2012. júl. 21. 21:22
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Hát elég fura,ez tény,de semmiképpen nem neveznélek annak.De én azt gondolom,ez még azért fog nálad változni az évek alatt;szóval azt még most kategórikusan kijelenteni,hogy te vetkőzös szakmát űznél felnőtt korodban,korai.Lehet meg kell élned sok dolgot ahhoz,hogy kialakuljon egy egészséges szégyellőség érzet(értem ez alatt a párkapcsolatot,nemi élet,stb.).Ennyi évesen még sok gyereknél nincs ez meg.
2012. júl. 21. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha TE így vagy boldog nyugodtan! Most gondolj bele vagy olyan munkát végzel amit utálsz és napi 8 órán át szenvedsz az nem jó , viszont ha a munkádat szereted akkor élvezed majd azt a 8 órát (is).
2012. júl. 21. 23:55
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha véletlenül meglátnak meztelenül és Te nem esel kétségbe az inkább jó. Ha nem direkt mutogatod magad meztelenül akkor abban semmi rossz nincs!!!
2012. júl. 22. 06:42
 9/16 anonim ***** válasza:
88%

Szülőként válaszolnék. A kérdésed első felével semmi bajom sincs. A gond ott kezdődik, hogy "gondoltam arra, hogy jó lenne, ha felnőtt koromban vetkőzhetnék, meg minden...".

Ezt azt sejteti, hogy akkor már tudatosan vetkőznél, úgy, hogy mások lássanak. A foglalkozások közül hol vetkőznek szándékosan az emberek, úgy hogy lássák őket? Nos, pl. a színészek, ha egy-egy szerep megköveteli úgymond. Színész szeretnél lenni? :) Vagy más?

Ha anyukád lennék, megkérdezném tőle, hogy pontosan mit is szeretnél...

2012. júl. 22. 08:05
 10/16 anonim ***** válasza:
66%
#2 és #5 vagyok bocsánat figyelmetlenül olvastam a kérdést, és nem sikerült a másik felét értelmeznem, biztos fáradt voltam. :D akkor ez már más tészta, de mindenesetre szükség van "vetkőzős" nőkre is, és ha te ezt szeretnéd, csináld ezt. Csakhogy mit csinálsz mondjuk 25 éves korod után? :D
2012. júl. 22. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!