Hogyan viselkedjek egy olyan emberrel, akinél sokszor nem tudom, hogy viccel vagy épp komolyan beszél?
Figyelt kérdés
A vicceket is sokszor fapofával mondja, igy ha meg nem nevetek, akkor rajtam nevet hogy milyen komoly fejet vágtam. De olyan is van, hogy úgy tünik valamiért dühös, erre látja az elkomolyodottságom, és megint csak nevet. Van pár ilyen ember, akiknél egyszerüen nem tudom eldõnteni mikor komolyak és mikor nem.2012. júl. 18. 17:47
1/6 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, egyszerűen elkerülöm, mert rettenetesen idegesít. Mintha minden vágya az lenne, hogy belőlem hülyét csináljon.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem is pont ez az érzésem. De elkerülni nem tudom, jó lenne megtanulni kezelni.
2012. júl. 18. 17:59
3/6 anonim válasza:
Velem apósjelöltem csinálta ezt, de leszokott róla. Bármit mondott röhögtem, aztán volt úgy, h komolyan beszélt, és megmondtam neki, hogy magánál sose lehet tudni! Rájött, hogy ha hülyéskedik akkor azt tudatnia kell, ha meg komolyan azt is.
4/6 anonim válasza:
én is ilyen vagyok mint akiről beszélsz kérdező néha. nem tom szerintem nálam ez azért alakult ki, hogy ne legyek unalmas. külsőre kockának tartanak és talán ez egy fegyver, hogy ne legyek már beskatulyázva, én is tudok hülyülni. ugyanis engem meg a skatulyázás idegesít.
5/6 anonim válasza:
szerintem nem vagytok egy hullámhosszon.
Nekem meg olyan kolléganőm volt, hogy mindig nevetgélt, hogy micsoda humorom van, én meg nem értettem, mi baja.
Szerintem közölje, hogy "vicc volt".
6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyunk egy hullámhosszon, az tuti.
2012. júl. 18. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!