De most komolyan. Anyu mikor fogja már fel hogy nem 10 éves vagyok?
Őszinte leszek, ok? Te anyád szemében mindig is gyerek maradsz, mindegy hány éves vagy. Nem csak nálad, hanem mindenkinél, mert ő a te anyukád. Más ..
Joggal csinálja, amit csinál, mert ő nem tud miattad aludni. Nem állapot, hogy hajnali fél kettőkor a telefonoddal csipogsz, miközben neki a másnap reggel kipihenten kellene a munkahelyén megjelenni. Légy tekintettel rájuk is, nem csak te vagy a világon. Van aki azt szereti, ha esete körülötte a légy sem mozog, mert azt is észreveszi. Van aki csak úgy tud elaludni, ha bömböl a TV és magától kikapcsol.
Hajnalban már tényleg ne legyél fent. Ebben igaza van anyudnak. Bár ahogy ezt felvezeti, szerintem egy kicsit erős.
Amúgy meg beszélhetnél vele, hidd el, lehet vele is.
Csak te most kamasz vagy, aki lázad. Akit senki nem ért meg (főleg a szülei nem :) ) és mindenki ellene van. Anyud is átment már ezeken a dolgokat, jót akar neked. Szerintem keressetek pár napot a héten, amikor fent maradhatsz, mondjuk 2ig. De ehhez azért éretten is kellene viselkedni, nem úgy hogy közben ezt gondolod:"Legszívesebben behúznék neki egy akkorát"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!