De most komolyan. Anyu mikor fogja már fel hogy nem 10 éves vagyok?
A kommentárjaidból látszik, hogy tényleg nem vagy még sokkal érettebb, mint egy 10 éves.
A nyár nem azért van, hogy ne csinálj semmit, ha valamennyire is érett lennél, akkor nem arra hivatkzonál, hogy nem kell semmit csinálnod, hanem MAGADTÓL keresnél munkát otthon, segitenél anyukádnak, rendben tartanád magadat, a dolgaidat, föznél, takaritanál a nap egy részében.
Szerintem meg hamarosan úgyis nyugdíjig fog dolgozni, és ha megtehetik inkább élvezze a diákéletet! Miért akarja a gyerekét mindenki dolgozni küldeni amint van egy kis szabadideje? Én ennyi idősen szintén a lábamat lógattam, egyszer küldött el anya dolgozni, ki se fizettek!
A másik, hogy mindent meglehet beszélgetéssel oldani. Nem hiszem, hogy a ház másik végéből zavarja a "hangoskodás" meg a "telefon csipgása" (kámóóón nem hallottál még néma üzemmódról?) csak simán az zavarja, hogy a gyerek hajnalig fent van. Próbálj reggelente korábban felkelni így nem akarsz hajnalban is gépezi :) Hidd el megértelek, én is szerettem 2-3-ig fent lenni ennyi idősen, de ebben anyukádnak igaza van :)
És nem vagyok tini :)
Az miért van hogy most mindenki azt írja hogy azért mégse kéne éjjel 2-ig gépeznie még ha nincs semmi dolga másnap akkor se?
Tegnap egy másik kérdésnél Hogy meddig engednétek a gyereketeknek hogy fent legyen ilyenkor mindenki azt írta gépezzen nyugodtan ha nem tud aludni.
ma 08:17-nek: Szerintem jót tesz egy gyereknek, ha van értelmes feladata, nem csak az entert üti egész nap. Sokan ezt unalmukban teszik, mert nem tudják mit csináljanak jó dolgukban. Pont a hozzád hasonló hozzállások miatt olyan csapnivaló munkaerő az újabb generáció. Ha jönnek cégnél diákok dolgozni a nyáron, sokszor röhögő görcsöt kapunk a beszólásaiktól. Volt olyan, hogy a gyártósoron azon vesztek össze ki hova ül (alkatrészt beültetni), mert ő azt nem akarja csinálni.
Én nem vagyok kétszinű, egy gyerek ne legyen fenn hajnali kettőkor. Ha nem tud aludni, legalább ne zavarja mások nyugalmát.
De most komolyan, mivel lehet zavarni mások nyugalmát?
Én mindig fenn voltam hajnali ötig nyári szünetben. És akkor még gépem se volt. Zenét, tévét fejhallgatóval lehet nézni. Olvasás halk. Lámpa kit zavar, ha zárva az ajtó?
Pisilés az egyetlen zajforrás, de azt akkor is csinálná, ha álmából kelne fel, hogy kell.
16os
szerintem egyszer már leírtam lehet nem olvastad. Nem zavarom! Semmi zavarót nem csinálok és nekem az felfoghatatlan,ha másnap semmi dolgom és nem tudok aludni akkor mér erőszakoljam magamra az alvást?
Ezt a sok álszent hozzászólót, te atyaég. Menjen a gyerek dolgozni, 16 évesen! Persze, menjen! Sőt, egész délután rohadjon egy gyárban, éjszaka meg menjen árufeltöltőnek!
Én is hajnalig gépeztem már ekkor, és miért? Azért, mert csak. Tudtam, hogy másnap egy mosott rongy leszek, de ettől függetlenül igenis elvárták a szüleim, hogy besegítsek a házimunkába, őket nem érdekelte, mennyire vagyok a saját hülyeségem miatt fáradt. Mellesleg, dög meleg van. Délután meg sem lehet maradni. Mivel nem fosom a pénzt, nem engedhetem meg magamnak, hogy minden nap strandra járjak, hogy kibírjam valahogy a meleget, plusz nem sikerült diákmunkát sem vállalnom, mert nincs már hely. Amit tudok, itthon besegítek, és kész. De ettől még hadd tehessem már azt meg ilyenkor nyáron, amit nem tehetek meg ősz-tél-tavasszal a suli miatt. Mert az tényleg sokkal jobb, mikor indul éjjelente a májzúzda, és elmész bulizgatni.
Azt írja, Facebookozik. Gondolom csak beszélget. Nem mindegy melyik napszakban beszélget, igaz?
Tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!