Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak szerintem életképtelen...

Csak szerintem életképtelen egy ilyen ember?

Figyelt kérdés

Anyám pasijáról van szó.

Összejöttek, elméletileg egy gazdag,befolyásos ember volt,aztán kiderült,hogy egy szerelő...mondjuk ez anyám hülyesége,mert annyira elvakította a szerelem,hogy Istennek látta a csávót.

Tudni kell,hogy 36éves a pasas és eddig 1 komolyabb kapcsolata volt,az anyjával élt és él is.

Rengeteg hülye szokása van, elég igénytelen a családjuk, ha látnátok a konyhájukat, vakarni kell a tányérokról a fekete rozsdát, egész nap hagymát esznek,meg úgy mindennel még tejbegrízzel is.. Sajnos velük kellett laknom egy évig, hát ne tudjátok meg..Egy kész szerencsétlenség az az ember. Olyan szánalomra méltó, bántani sincs szíved..

Aztán egyik nap fogta magát, míg anyám dolgozott reggel én meg suliban voltam, lelépett szó nélkül, vitte a cuccait.

Tudjátok miért? Az anyja megparancsolta neki,hogy jöjjön haza,mert ő unokákat szeretne(már fél év után,meg anyám lassan 45 éves) és szerinte anyám zűrös... ő meg egyből szó nélkül lelépett vissza mamihoz..

Az ilyen emberek miért lesznek ilyenek?

Undorító..

2012. júl. 17. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tudod, hülye kérdésre.... :))

Se anyádat, se a pasast nem ismerjük, mégis, milyen választ vársz?

(Így látatlanban anyád is elég gáz, ha 45évesen egy gazdag, befolyásos, nála jóval fiatalabb pasiról álmodozik, aki ráadásul mindezek mellet még életképes is.)

:))

2012. júl. 18. 11:23
 12/13 A kérdező kommentje:
a válaszok jók, egyetértek csak az 50%-os ide nem illő kommentjeit nem vágom.
2012. júl. 18. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Életképtelen szerencse ,hogy nem lett gyereke.
2012. aug. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!