Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ezt megbocsájtani nem lehet! Vagy igen? Süllyedhez ember ilyen mélyre mint én? De szeretem.
Nyilván nem lehet minden részletet leírni egy kapcsolatról de azért 1-2 dolgot nem értek.
Miért kell neki hazudozni előtted? Nem engednéd el bulizni?
Te mit gondolsz, mi számít megcsalásnak? Neked mi számítana annak, fordított esetben?
Csak azért kérdezem ezeket, mert ebből a leírásból nekem az jött le, hogy egyáltalán nem vagytok egy hullámhosszon.
Egyáltalán miért kezdett el ordibálni, és miért zavart el?
Mert ez valahogy nem derült ki pedig fontos lenne.
Ez is csak mellébeszélés, egy kérdésre senki nem kezd el üvöltözni...csak nagyon jó okkal.
Szóval amíg saját magadnak se vallod be a konfliktus okát, addig senki nem fog neked jó tanácsot adni.
Csak a tisztán látás végett feltettem 6 kérdést, egyre sem válaszoltál.
Ha ilyen veled egy beszélgetés, én is elzavarnálak.
Szerintem ez a klasszikus "rövid póráz " esete.
Teljesen más igényeitek vannak, amit egy kapcsolattól elvártok.
Te is túlzásba viszed, nem kicsit, meg ő is.
Ha így állsz hozzá, hogy egy tánc, vagy flört megcsalásnak számít, akkor nem csak ezt a férfit nem fogod tudni megtartani, hanem egyet sem! Ezen érdemes elgondolkozni, mert pl egy táncon egészséges esetben nem megsértődni nem kell, hanem szóba se kell hozni, annyira jelentéktelen. Ezt senki nem fogja neked hosszútávon eltűrni.
Ő is túlzásba viszi, mert az se fér bele egy normál kapcsolatba, hogy megcsalja a párját.(valóban, tehát a kis fütyikéjét más punciba dugdossa)
És ha ártalmatlan lenne a bulizása, amiatt se kéne hazudoznia... már ha te ezt tudnád kezelni.
És akárhogy is, nem dobom ki a nőmet éjszaka az utcára egy idegen településen.
Szóval én úgy látom, hogy tűz meg víz vagytok, és hosszútávon az ilyen csak igen keservesen, vagy sehogy nem szokott működni. Mindketten szélsőségesek vagytok, neked legalább annyi kompromisszumot kéne kötnöd, mint neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!