Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ezt megbocsájtani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ezt megbocsájtani nem lehet! Vagy igen? Süllyedhez ember ilyen mélyre mint én? De szeretem.

Figyelt kérdés
Barátommal 3éve vagyunk együtt.Az utolsó egy évben teljesen más a kapcsolatunk az előtt 0 veszekedés sose beszéltünk csúnyán semmi.Viszont ő mindig hazudott nekem mindenféle apróságban és én erre rá is jöttem mindig. Tegnap el akart menni bulizni de úgy hogy nem akart szólni csak kitalált valami hazugságot hogy miért ne találkozzunk.Én sejtettem hogy buliról van szó ezért mondtam hogy legyünk együtt nem baj ha dolga van.Jó ekkor már tiszta.ideg volt de mondta hogy menjek akkor vele. Később bejelentette hogy menjünk bulizni...hirtelen nem számított a dolga.. aztán megkérdeztem tőle hogy neki mi számít megcsalásnak csak mert a haverjai épp valami táncoslányról beszélgettek. Mire ő mondta h semmi nem számít csak ha csók v szex történik.Nagyon meglepődtem ezen és mondtam neki h akkor eddig csinált más dolgokat v mi? Mire kb ő ordibálni kezdett velem meg stb. Aztán ordítva mondta h "Takarodj innen!" el is mentem de aztán visszafordultam hátha bocsánatot kér de nem ugyanolyan volt rám se nézett majd ordibált és megint "takarodj innen" akkor elmentem az éjszakába nm a településen lakom szal keresgéltem ő nem hívott csak kb 1 órával később 2x és ennyi azóta semmi elment nyugodtan bulizni nm tudva mi van velem mi történt és még nm is keres. Mit tegyek?
2012. júl. 15. 11:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha az előző barátnőit megcsalta jó nagy paraszt lehet..Ha velük megcsinálta, veled mért ne csinálná? vagy ülj le vele beszéld meg vele, vagy ha nem akarja akkor szakíts te. Már az elég gáz hogy hazudozik neked.. ezek szerint nincs meg annyira a bizalom ami egy kapcsolatban létfontosságú!
2012. júl. 15. 12:01
 12/23 A kérdező kommentje:
Persze azt h megcsalta előző b.nőit azt se tőle tidom mert ő tagadja.Pedig nem egy ember mondta hogy látták is amikor csalta némelyiket.Nekem sose mondd igazat még akkor sem ha már 100%-an tudom hogy hazudott.De rettenetesen fáj mert én mindig a legjobbatnyújtottam neki hűséges szerető elnéző és őszinte voltam.Rettenetes ez mert látom h semmibe néz hogyha így elzavar és beszél vepem .Ha tutira tudnám h megcsal nem kételkednék bár már ígyis biztos csak éppen nincs bizonyíték..:(
2012. júl. 15. 12:23
 13/23 anonim ***** válasza:
hagyd a fenébe keress magadnak mást nagyon nem vagytok egy hullámhosszon. vedd tudomásul kihasznál csak.
2012. júl. 15. 12:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Elég értelmesnek/ érettnek tűnsz ilyen téren!Szerintem is hagyd a fenébe! Találsz olyat aki tisztel, és megbecsül!
2012. júl. 15. 12:30
 15/23 anonim ***** válasza:
44%

Azért hazudozik, mert betegesen féltékeny vagy. Azért zavart el, mert nem bírja elviselni a féltékenységedet.

Ha barátnőmnek el kell utazni, akkor még ő szokott szólni nekem, hogy menjek el "csajozni".

2012. júl. 15. 12:56
 16/23 A kérdező kommentje:
Kiderűlt hogy tegnap valami ismeretlen lánynak írt smst és hogy a csaj nem reagált...hozzáteszem nem tőle tudom...ez szerintem elég válasz volt arra h szándékában áll megcsalni...v már megis csalt!Szerintetek is szakítsak?Még mindig nem hívott engem de a csajnak tudott smst írni:) meg kiderült hogy valami csajok is meghívták egy buliba de oda nm ment.ő mindig hazudott nekem a kapcsolatunk kezdetétől szóval nem az én hibám.
2012. júl. 15. 14:27
 17/23 anonim ***** válasza:

"ez szerintem elég válasz volt arra h szándékában áll megcsalni...v már megis csalt!"

A hangsúly továbbra is azon van, hogy: szerinted.

Szerintem pedig mindketten jobban jártok, ha véget vettek ennek. Abban már nem vagyok biztos, hogy ezzel a szakítással nem fog megelőzni téged.

2012. júl. 15. 14:31
 18/23 anonim ***** válasza:

Beba.szna, ha egy sms a megcsalás szándéka lenne.

Ha ilyenekkel rongálna a nőm, el is hajtanám.

2012. júl. 15. 14:34
 19/23 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan sms volt!Egy srác adta.aznap neki a.számot h jó csj.És próbált vele kapcsolatba lépni.Ha szerintetek ez nem a szándékra mutat az nevetséges.Ha visszaír csaj meg h talizzanak gondolom nem utasítja vissza.mellesleg nel biztos nem fogja megemlíteni.
2012. júl. 15. 14:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Lebuktattad és emiatt ideges rád mert kellemetlen helyzetbe hoztad. Amúgy az erkölcsi fölény nálad van.

Azt javaslom amit úgysem fogsz megfogadni!:

Ne keresd őt többet!!!

29F

2012. júl. 15. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!