Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ezt megbocsájtani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ezt megbocsájtani nem lehet! Vagy igen? Süllyedhez ember ilyen mélyre mint én? De szeretem.

Figyelt kérdés
Barátommal 3éve vagyunk együtt.Az utolsó egy évben teljesen más a kapcsolatunk az előtt 0 veszekedés sose beszéltünk csúnyán semmi.Viszont ő mindig hazudott nekem mindenféle apróságban és én erre rá is jöttem mindig. Tegnap el akart menni bulizni de úgy hogy nem akart szólni csak kitalált valami hazugságot hogy miért ne találkozzunk.Én sejtettem hogy buliról van szó ezért mondtam hogy legyünk együtt nem baj ha dolga van.Jó ekkor már tiszta.ideg volt de mondta hogy menjek akkor vele. Később bejelentette hogy menjünk bulizni...hirtelen nem számított a dolga.. aztán megkérdeztem tőle hogy neki mi számít megcsalásnak csak mert a haverjai épp valami táncoslányról beszélgettek. Mire ő mondta h semmi nem számít csak ha csók v szex történik.Nagyon meglepődtem ezen és mondtam neki h akkor eddig csinált más dolgokat v mi? Mire kb ő ordibálni kezdett velem meg stb. Aztán ordítva mondta h "Takarodj innen!" el is mentem de aztán visszafordultam hátha bocsánatot kér de nem ugyanolyan volt rám se nézett majd ordibált és megint "takarodj innen" akkor elmentem az éjszakába nm a településen lakom szal keresgéltem ő nem hívott csak kb 1 órával később 2x és ennyi azóta semmi elment nyugodtan bulizni nm tudva mi van velem mi történt és még nm is keres. Mit tegyek?
2012. júl. 15. 11:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Szakítottam.de belehalok!
2012. júl. 15. 16:29
 22/23 anonim ***** válasza:

Vigasztaljon az, hogy ilyen eltérő gondolkodással ennek előbb utóbb vége lett volna, vagy szenvedés lett volna az életed.

3 év se kevés, de legalább nem a fél életedet b.asztad el rá, meg nem szültél neki gyereket.

2012. júl. 15. 16:57
 23/23 anonim ***** válasza:

tegnap 16:29

Nem kellettél már igazán neki. Gondold meg mennyi szenvedéstől és hány elvesztegetett évtől menekültél meg!

2012. júl. 16. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!