Mi a véleményed az ilyen fiatal nőkről?
Semmit. Ha a nő független, akkor neki semmi szégyellnivalója nincs szerintem. Csak azt a ffit viszik, aki vihető.
Ettől függetlenül, én pl. tuti nem csinálnék soha ilyet, mondjuk már nem is vagyok huszonéves.
Bár nekünk nincs gyerek, de 10 év után egy 25 éves lány vitte az embert. Tudott a lány rólam. azt hogy miket mondott az emberem, azt nem tudom. De én megmondom mit gondolok róla: ha megnyerte, hét vigye. :)
Én nem fogok senkivel versenyezni.
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én úgy vagyok, hogy a foglalt pasi tabu. Akkor is, ha nekem nincs párom, és akkor is ha "rossz a kapcsolata a feleségével".
Az ilyen jellegű dolgok általában két emberen múlnak, és nem vonhatom ki magam a felelősség alól azzal, hogy nekem nincs senkim. Én is épp úgy bűnrészessé válok ezzel.
Szóval én szánalmasnak tartom az ilyen viselkedést a fent említett okok miatt, valamint amiatt is, hogy nem veszik észre a hülyék, de ezzel iszonyú mértékben alávetik magukat a férfiaknak, aki kényükre kedvükre alázhatják őket. (mert a szeretőknek ez a sorsuk)
24/n
Én 18-20 évesen szerettem volna megszerezni egy családos, harmincas pasit, de nem sikerült. Egyrészt, mert nem voltam elég rámenős és pofátlan, másrészt, mert a pasi is kicsit töketlen volt, én meg hagytam "elúszni". Így tíz év távlatából... a mai eszemmel simán megszereztem volna. :)
Természetes, hogy az ember lánya azoknál próbálkozik be, akik tetszenek neki. Ilyenkor nem számít a másik családi állapota. Miért is számítana? De minden kapcsolat két emberen múlik. Ha a pasi nem akarja elhagyni a családját, akkor nem fogja. Ilyen egyszerű ez.
Szerintem egyrészt nem evidens, hogy egy 35-45 év közötti férfi nős, mert simán lehet egyedülálló vagy már elvált is. Másrészt a pasik ritkán reklámozzák, hogy családjuk van már, ha csajozni akarnak, vagy ha egy fiatal lány próbálkozik náluk.
Na mondjuk azokról a nőkről nekem sincs jó véleményem, akik szándékosan ilyen férfiakra másznak rá - mármint azokra, akik megmondják, hogy nekik már feleségük, gyerekük van -, de a fő felelősség akkor is azé, aki enged a csábításnak, nem azé, aki próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!