Ti mit szólnátok ŐSZINTÉN, ha a fiatok bejelentené, hogy meleg?
Azért a fiatok, mert szerintem a fiúkat jobban elítélik, meg mert róluk szólt az a kérdés, ami az enyémet ihlette.
Biztos volt már ilyen kérdés GyK-n, de - és ezért is hangsúlyoztam -, most őszintén, a helyzetet valóban elképzelve, magad elé képzelve az X évvel későbbi önmagadat (ha még jóval fiatalabb vagy) válaszoljatok, mert erre a kérdésre vagy az a válasz jön, hogy "kitagadnám", vagy az, hogy "nem zavarna", de időnként mindkettőt olyan odavetett szokvány-megjegyzésnek érzem.
A kérdésnél, amit már említettem egy ilyen válasz volt, a kérdést egy meleg tette fel, hogy mit mondjon a szüleinek. Az egyik válasz:
"Én biztos kitagadnám a fiam, ha azzal állna elő, hogy más fiúk péniszét izgatja a szájával, majd azokat érzékien az ánuszába is engedi. Gusztustalan féreg. "
Most komolyan? A válaszoló csak vagány akar lenni, vagy tényleg így gondolhatja? Én hetero vagyok, de butának tartom az így gondolkodó heterókat. Most én lennék a furcsa?
Legyetek szívesek kort és nemet írjatok, és természetesen heterók válaszát várom.
Ritka az ilyen kérdező, aki nem a véleménye alapán pontoz. Tényleg már csodálkozok is, hogy létezik ilyen.
A kérdésre rátérve:
Szerintem egy szülő jobban megérti a gyermeke homoszexualitását, ha a gyerek ellenkező nemű. Mint sok válaszadó nő/lány úgy vélekedett, hogy a fiának elnézné.
Személy szerint az a véleményem, hogy ez nem egy olyan dolog, ami egyik napról a másikra tör elő. Lassan észrevennéd, hogy a strandon akaratlanul is jobban nézi az azonos neműeket stb. Lenne időd megszokni a gondolatot, hogy a gyerek homoszexuális. Vagy elfogadod lassanként, vagy egy elég rossz családi összhang lesz.
"Ritka az ilyen kérdező, aki nem a véleménye alapán pontoz. Tényleg már csodálkozok is, hogy létezik ilyen."
Köszi.
A válaszodra rátérve: igen, ez bennem is felmerült. Lehet, hogy ez is sztereotípiának számít, de szerintem a lányok amúgy is elfogadóbbak. A kérdést pedig azért fiúkról írtam, mert szerintem a fiúknak nehezebb, bár lehet tévedek. Egy apa is jobban elfogadja ezt a lányától, ahogy Te is hasonlót írtál.
Szíven lőném egy 9 mm-essel.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!