Ti mit szólnátok ŐSZINTÉN, ha a fiatok bejelentené, hogy meleg?
Azért a fiatok, mert szerintem a fiúkat jobban elítélik, meg mert róluk szólt az a kérdés, ami az enyémet ihlette.
Biztos volt már ilyen kérdés GyK-n, de - és ezért is hangsúlyoztam -, most őszintén, a helyzetet valóban elképzelve, magad elé képzelve az X évvel későbbi önmagadat (ha még jóval fiatalabb vagy) válaszoljatok, mert erre a kérdésre vagy az a válasz jön, hogy "kitagadnám", vagy az, hogy "nem zavarna", de időnként mindkettőt olyan odavetett szokvány-megjegyzésnek érzem.
A kérdésnél, amit már említettem egy ilyen válasz volt, a kérdést egy meleg tette fel, hogy mit mondjon a szüleinek. Az egyik válasz:
"Én biztos kitagadnám a fiam, ha azzal állna elő, hogy más fiúk péniszét izgatja a szájával, majd azokat érzékien az ánuszába is engedi. Gusztustalan féreg. "
Most komolyan? A válaszoló csak vagány akar lenni, vagy tényleg így gondolhatja? Én hetero vagyok, de butának tartom az így gondolkodó heterókat. Most én lennék a furcsa?
Legyetek szívesek kort és nemet írjatok, és természetesen heterók válaszát várom.
Én nem értek meg sok embert .. kitagadnám stb .. Nem vagyok meleg csak normális felfogásom van.. kinek mi köze van ahhoz ki mit csinál? ( amíg valami bűntényt nem követ el )
Senkit se érdekeljen az én életem én is leszarom a tied.
Hidjétek el ez a normális gondolkodás.
Tisztelt kérdező téged miért foglalkoztat ez a kérdés? Ha valóban 17 és heteró vagy téged még nemigen érint a téma.Majd ha érettebb és idősebb leszel közel sem biztos hogy ennyire szabadon fogod értelmezni ezt a kérdést.
A végére 1 vicc biztos érteni fogod.
A fiúka bejelenti az apjának hogy meleg.
Apa visszakérdez: mond fiam te híres színész,politikus,énekes,vagy sportoló vagy?
Nem! Hiszen tudod csak még most végzem a gimnáziumot!
Akkor te édes fiam nem meleg vagy hanem csak 1 ócska kis b@zi!!
37F
Mivel Én nő vagyok másképp állok ehhez. Elfogadnám hisz felneveltem és szeretem. Lehet kicsit zavarna az elején, de az Ő élete Ő tudja mit szeretne. Amúgy ez a b*ziság dolog genetika. Nem tehetnek arről, hogy Ők b*zik lesznek. Így születtek meg.
Viszont a férfiak az nem nagyon értik meg, hogy aki meleg arról nem tehet. Elítélik...
Hát leülnék és azt hiszem, megkérném, hogy majd akkor folytassuk a társalgást, ha megemésztettem a hírt.
Szerintem kellene pár nap, hogy magamhoz térjek.
Megpróbálnám elfogadni a szeretőjét, megismerni.
Tudom, hogy nem nevelés kérdése, úgyhogy nem érezném magam hibásnak, hanem félteném, hogy ez hogyan hatna ez az életére, hiszen, hiába 21. század azért van előítélet.
Elkönyvelném, hogy lesz egy agglegény fiam...szeretővel. Úgysem akarok unokákat. Főleg 20 éven belül nem.
Ja, és van egy másik fiam is, reménykednék, hogy ő nem az.
De mivel a szexuális dolgaikat úgysem velem beszélnék meg, végülis nekem majdnem ugyanolyan lenne a kapcsolatom vele.
Egyébként van meleg ismerősöm, pár hetet együtt töltöttünk munkából kifolyólag, hát róla ordít, hogy meleg. Azért remélem, ő nem olyan nyávogós divatmajom lesz.
32 N
na én rövid választ fogok adni erre a kérdésre
az én fiam az én vérem akár milyen a nemi identitása
Ez nem akarat kérdése,hanem genetika! Azt pedig tőlem és az apjától,nagyszüleitől örökölte! Talán meglepődnék,idő kellene,amíg feltudnám dolgozni,de ugyanúgy szeretném,mint ezelőtt!
Gusztustalan? Legalább olyan gusztustalan a heteró pároknál az orális és anális szex is! Ők is a szájukba veszik a péniszt és utána csókolóznak. Ezt pedig a társadalom nagy része természetesnek veszi. Pedig ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!