Ez lenne Magyarország ma? Lehetetlen munkát találni?
28 éves vagyok, 2 főiskolai diplomával rendelkezem (tört-komm), 2 nyelven beszélek, rendelkezem jogosítvánnyal, és több mint fél éve nem találok munkát. a lehetőségeim:
- mekdumász
- tesco
- piramis játék/üzletkötés/egyéb teljesítménybéres kamu
ezért tanultam 20 évig?
Hát igen, kedves Kérdező!! Ez igy van..
És mi van azokkal, akinek apa, anya már jó előre elrontotta a hirnevét?? És akiket nem raknak be sehova?? Jelen esetben engem? Háát az megb...hatja....:(((
Kedves kérdező, igen, ez ma Magyarország. Mert a sok csaló szemét gazember megteheti, hogy visszaél a rászorulók xar helyzetével. Mert a felsőoktatásban is kitalálták, hogy utolsó tantárgyi vizsgáig jár a hallgatói jogviszony, meg hasonlók, vagyis diploma előtt már el kell helyezkedni a legtöbb diáknak. A legutolsó főnököm ellen adócsalási eljárás folyik, és lassan már luxus igénynek számít a munkavállaló részéről, ha nem akar feketén dolgozni.
De tudod, mit, akármilyen xar is a helyzet, én azért nem adom fel, és csak azért keresek valami munkát, hogy legyen egy bejelentett munkám, mellette meg letegyem a diplomámat, és elkezdhessek a saját kis álmom megvalósításába, egy saját cégbe, ami nem is akármilyen dolgokkal foglalkozik, de mellette mindig ott lesz egy másik meló, ahova csak azért fogok bejárni, hogy legyen egy fix munka is, a saját cég 100%-ig tiszta lesz, de nem jár állandó dolgozással, viszont ha bejön, nagyon bejön, mert hazánkban ezen kívül csak egy ilyen volt eddig, de ez lehet nagyobb, ha elég jók vagyunk.
Szóval ne add fel, igen, xar a helyzet, elismerem, de ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!